Manager Aftermarket – A. de Jong Groep – Schiedam

Ben jij zowel technisch als commercieel onderlegd, heb jij een internationale mindset en wil jij graag meehelpen aan een duurzame en winstgevende groei van de Combustion groep van A. de Jong? Dan zoeken wij jou! Als manager Aftermarket Industrial Combustion Group(ICG) ben jij verantwoordelijk voor het identificeren en aansturen van nieuwe klantgroei in zowel omzet- als margeverbetering en het uitbouwen van nieuwe product-marktcombinaties.

Dit ga je doen

Als professional ga je aan de slag als en krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen internationale klanten en projecten. Je werkt samen met een team aan de Organisatie en optimalisatie van verschillende Sales activiteiten van de Spare Parts Engineers van De Jong Combustion bv en R&V Engineering bv (gezamenlijk de Industrial Combustion Group – ICG). Werkzaamheden die hierbij horen zijn:

 • Ontwikkelen en onderhouden van persoonlijk relaties met sleutelposities binnen klantorganisaties, key-accounts en autoriteiten
 • Ontwikkelen en uitvoeren van korte- tot langetermijnstrategieHet opstellen en uitvoeren van de verkoopstrategie en het Business Development-plan per productlijn en regio
 • Realiseren van de jaarlijkse commerciële en financiële doelstellingen.
 • Ondersteunen en begeleiden van het plannings- en rapportageproces, zoals het budgetteringsproces door het voorbereiden van gekwantificeerde jaarlijkse verkoopplanning (volume en marge) en het verstrekken van tweewekelijkse verkoopvooruitzichten die een adequate planning van (uitvoerings) middelen en capaciteit voor ICG en de fabriek.
 • Zorgen voor ontwikkeling en onderhoud van aftermarket-infrastructuur en tools zoals maar niet beperkt tot CRM, rekenhulpmiddelen, standaarden, procedures enz.
 • Verantwoordelijk zijn voor voorstellen, voorwaarden en prijsstelling van contracten in juridische en financiële zin. Je zet de Spares-activiteiten van het bedrijf voort en breid deze uit, maar laat een uitgebreider aftermarket-bedrijf groeien met retrofits en oplossingen voor prestatieverbetering in bestaande fabrieken.
 • HBO + / academisch werk- en denkniveau.
 • Een bewezen staat van dienst in de verkoop en het onderhoud van kapitaalgoederen in industriële omgevingen en omgevingen voor energieopwekking. Dit omvat onderdelen en service van aftermarket-activiteiten, bij voorkeur in een leidende rol.
 • Grondige technische expertise, bij voorkeur verworven via een opleiding chemie of werktuigbouwkunde.
 • Mogelijkheid om minimaal 25% van de tijd internationaal te reizen.
 • Uitstekende kennis van het Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en een teamspeler op zowel fabrieksniveau als in zakelijke klantorganisaties.

Wat bieden wij

Onze drive is een plek te creëren waar jij graag wilt zijn. Zoals voor jou de klantwens centraal staat, zo staat voor ons jouw wens centraal. Waar wil je naartoe met je carrière en hoe bereiken we dat? Om te beginnen hebben wij het volgende voor jou geregeld:

 • Een goed salaris en afhankelijk van het bedrijfsresultaat een winstdeling;
 • Maar liefst 38 vrije dagen!
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband indien we van beide kanten tevreden zijn;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, met mogelijkheden om door te groeien;
 • Een prettige werksfeer binnen een bedrijf waar lange dienstverbanden zijn en de medewerkers centraal staan.

Waar kom je te werken?
De A. de Jong Groep is een familiebedrijf met ruim 140 jaar ervaring op het gebied van duurzame energie- en milieutechnologie. Wij beschikken als familiebedrijf over onze eigen DNA. Deze sluit aan op onze visie waarin we vier kernwaarden nastreven, namelijk: Betrouwbaarheid, Oplossingsgerichtheid, Mensgerichtheid en Ondernemend.

De organisatie bestaat uit een viertal ondernemingen waarbij A. de Jong Groep in Schiedam de overkoepelde moederorganisatie is. Wij bedienen onze nationale en internationale opdrachtgevers vanuit twee kernactiviteiten, namelijk gebouw gebonden klimaatinstallaties en industriële brandersystemen. Dagelijks adviseren wij klanten en ontwikkelen wij maatwerkoplossingen. Hoe ingewikkeld de vraag ook is. Door innovatie en de inzet van veilige, schone en efficiënte klimaat,- energie,- en brandersystemen dragen wij bij aan een duurzame leefomgeving.

Heb je interesse?
Druk dan op de ‘reageer op deze vacature’. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Wesley van der Wilk via [email protected]

Vacatures Schiedam op Linkedin

Vacature plaatsen

vacature plaatsen
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op deze site EN op onze Facebookpagina EN op LinkedIn. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info. Zie hieronder.

Like vacatures Schiedam op Facebook!

Vacatures Schiedam op Twitter