Medewerker klantenservice telefonisch – Randstad – Schiedam

Voor de gemeente Den Haag zoeken wij per 28 januari en 22 februari een telefonische klantenservice medewerker. Je bedient de burger excellent en met Haagse hoffelijkheid! Het is een functie voor 28 tot 32 uur per week (uren kunnen dus wisselen). Je werkt volgens een rooster die je 3 tot 4 weken daarvoor krijgt. Je vrije dag zal per week wisselen. De werklocatie is het Spui. Je werkt de eerste 3 tot 6 maanden in ieder geval op kantoor (vitale functie). Bij goed functioneren is thuiswerken bespreekbaar.

wat bieden wij jou

  • € 12,96 bruto per uur
  • Onbeperkt toegang tot ons (online) trainingsaanbod
  • een tijdelijke baan met zicht op verlenging
  • reiskosten woon-werk €0,09 nto per km (ook bij OV)
  • uren wisselend tussen de 28 tot 32 uur per week
  • 8,33% vakantiebijslag

wie ben jij

Om met Haagse hoffelijkheid de burgers te woord te kunnen staan ben jij kwaliteits- en resultaatgericht. Je bent sensitief en kan goed luisteren. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrouwbaar oprecht en zorgzaam. Je hebt een positieve werkhouding en kan en wil graag bijdragen aan een teamprestatie. Er is een inwerkperiode van 3 weken en werk je 32 uur verdeeld over 5 dagen. Ook ben je in het bezit van:

  • Minimaal een diploma op mbo 3 of 4 niveau;
  •  Werkervaring op een telefonisch contactcentrum binnen een klantenservice omgeving. (Ervaring binnen een gemeente is een grote pre);
  •  Kennis van en ervaring met de werkzaamheden en het werken met interactieve media;
  • Representativiteit en een goede algemene ontwikkeling;
  •  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk;
  •  Bij voorkeur woonachtig in Den Haag of goede kennis van Den Haag.
  •  Flexibel, je vrije dag kan per week verschillen. Jouw uren kunnen ook wisselen tussen de 25 en 32 uur.

wat ga je doen

Als medewerker klantenservice telefonisch kom je te werken in een callcenter omgeving. Je wordt op een beperkt aantal skills ingewerkt om de vragen van de burger goed te kunnen beantwoorden. In eerste instantie zal gaan over belastingen. Bij goed functioneren kan je na 6 tot 12 maanden allround medewerker worden. Als allround medewerker stijg je in salaris. Als medewerker klantenservice ben jij verantwoordelijk voor het:

  • Leveren van informatie aan bewoners, bezoekers, bedrijven en instellingen over de producten, projecten en diensten van de Gemeente Den Haag.
  • Telefonisch verstrekken van de gevraagde informatie. Raadplegen internet- en intranetsites of applicaties om de juiste informatie te verstrekken.
  • Geheel afhandelen van de vraag voor zover dit tot je bevoegdheden behoort. Vragen die je niet mag afhandelen, verwijs je gericht en correct door.
  • Registreren van alle vragen die je beantwoordt in een informatiesysteem volgens de geldende procedures.
  • Aannemen van klachtenmeldingen. Je registreert deze en houdt desgewenst de klager op de hoogte van de voortgang van de afhandeling van zijn of haar klacht.
  • Signaleren naar je leidinggevende waar je verbetermogelijkheden en/of knelpunten ziet in de informatieverstrekking. Je hebt een proactieve werkhouding.

waar ga je werken

De dienst Publiekszaken (DPZ) vormt het contactcentrum van de gemeente Den Haag voor alle belanghebbenden en belangstellenden en is daarmee het gezicht voor de burger in de dienstverlening. Kortom, de afdeling is het visitekaartje van de gemeente Den Haag. Het KCC is de ingang van de gemeente waar burgers, bedrijven en instellingen terecht kunnen voor alle (aan)vragen van en over producten en diensten. De dienstverlening verloopt via de kanalen Click, Call en Face. Het KCC bestaat uit de onderdelen/afdelingen Content Management Organisatie, Eerste lijn, Tweede lijn, Tweede lijn Specials en Backoffice Burgerzaken. De eerste lijn is de front-office voor informatie, zowel telefonisch als digitaal.

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan zo snel mogelijk. Dit kan via de sollicitatiebutton onder aan deze vacature. Stuur ook een korte maar krachtige motivatiebrief mee, die kunnen wij meesturen naar de gemeente Den Haag.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Klik hier om te solliciteren