Monteur kozijnen – PDZ Uitzendbureau – Schiedam

JobID=4.0.08

Over de functie

Samen met een collega ga je op pad naar particuliere klanten om kozijnen of dakkapellen te monteren en plaatsen. In jouw eerste maanden ga je op stap met een ervaren collega, die jou het reilen en zeilen gaat leren binnen het vak. Maar wees gerust, mocht je de werkzaamheden goed onder de knie hebben liggen er nog vele andere uitdagingen op je te wachten!

Je gaat veelal renovatiewerkzaamheden verrichting bij klanten van de particuliere markt. Na het verwijderen van het oude kozijn wordt er eerst een stelkozijn aangebracht waarna het kunststof of aluminium kozijn geplaatst wordt. Vervolgens moet een en ander worden afgesteld en afgetimmerd. Ook het renoveren en nieuw plaatsen van dakkapellen, schuifpuien en klein metselwerk kan tot de werkzaamheden behoren. Je werkt onder leiding van een voorman in een klein teamverband. Het gaat om montage van kunststof of aluminium kozijnen door heel Zuid-Holland.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever produceert al tientallen jaren de meest hoogwaardige kwaliteit kunststof en aluminium kozijnen, dakkapellen en schuifpuien.

Bij goed functioneren een vaste baan bij een goede werkgever in regio;

  •  Je werkt het eerste half jaar via PDZ uitzendbureau en krijgt een daarna een dienstverband bij deze mooie werkgever;
  • Wij en onze opdrachtgever gaan er alles aan doen om jou elke dag beter te maken. kortom; volop de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot een echte specialist op dit vakgebied; 
  • Je zult een salaris tussen de €2200 en €3000 bruto per maand verdienen.

Lees hier meer…