Officemanager expertisecentrum preventie en verzuim – Gom – Schiedam

Functieomschrijving

Wij zijn wij? 
Wij zijn Facilicom Group, een prachtig familiebedrijf met haar wortels in schoonmaak. Alle onderdelen, Gom, Trigion, Incluzio en Facilicom Solutions zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in de branche. Samen werken we aan facilitaire en technische dienstverlening en zorg & welzijn waarin customer excellence centraal staat. 

Wat ga je doen?
Voor ons expertise centrum preventie en verzuim, stafafdeling Facilicom Group, zoeken we een pro actieve, vrolijke ondersteuner op administratief gebied. Samen met je collega ben je de belangrijkste schakel binnen ons expertise centrum waarin preventie en het voorkomen van verzuim het belangrijkste doel is. In deze functie ondersteun je ons team; arbeidsdeskundigen, mobiliteit consultants, casemanagers en preventiecoaches. Je bent de steun en toeverlaat van het team. Je verleent ondersteuning in de breedste zin van het woord en bent verantwoordelijk voor secretariële en administratieve werkzaamheden. Waar moet je aan denken? Voorbeelden zijn; het beheren van verschillende mailboxen, het verwerken van aanvragen voor onderzoek, agendabeheer, beantwoorden van de telefoon, het doorbelasten en factureren, het functioneel beheren van en verwerken van gegevens in diverse systemen. Het expertise centrum zorgt er voor dat op administratief gebied alles met betrekking tot preventie en verzuim op rolletjes loopt en onze specialisten hun werk kunnen doen. 

Hoe werk jij?
Je houdt van administratief bezig zijn, bent nauwkeurig, hebt affiniteit met It en je wilt graag het verschil maken voor collega’s en de bedrijfsresultaten! Dit doe je door jouw wijze van ondersteunen op een pro actieve manier. Je bent goed in samenwerken maar je kunt ook zelfstandig werken. Je bent geïnteresseerd in preventie en verzuim en wilt graag nieuwe dingen leren. 
 

Wat je krijgt

Je bent spin in het web in ons expertise centrum preventie en verzuim. Een hecht team dat elkaar opzoekt en helpt waar nodig. Een dynamische omgeving waarin van alles op je af komt, geen dag is hetzelfde. 

Een salaris tussen de € 2.350,- en € 3.000,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van je werkervaring;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma’s.
 

Wie je bent

Je bent leergierig, werkt accuraat en wilt resultaat zien. Excel en word hebben geen geheimen voor jou. Je hebt oog voor de ander, ziet wat er nodig is en wilt administratief alles op orde hebben. 

Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding met enkele jaren werkervaring (bijvoorbeeld secretarieel) of een afgeronde HBO opleiding. 

Nog geen ervaring met bovenstaande werkzaamheden, dat is geen probleem zolang je maar de juiste competenties bezit en geïnteresseerd bent in bovenstaande kan je veel leren van je directe collega’s. 

Klik hier om te solliciteren