PROJECT ENGINEER E | Schiedam – Fuse Engineering – Schiedam

Client DetailsDit top bedrijf is een opererende leverancier van verschillende systemen. Met gebruiksklare tot complexe oplossingen zijn ze sinds 1950 een serviceorganisatie die haar klanten wereldwijd technische diensten verleent.Door binnenkomende projecten is de organisatie in omgeving Rotterdam op zoek naar een Project Engineer E die bij een financieel gezond bedrijf aan de slag wil waarbij de familiaire sfeer hoog in het vaandel staat.DescriptionProject Engineer E – JobomschrijvingJij bent verantwoordelijk voor het opleveren van elektrotechnische systemen door gebruik van AutoCAD.Het samenstellen van elektrotechnische tekenpakketten aan de hand van PID en maak je de projecten voor uitvoering gereed.Je gaat nauw samenwerken met andere engineers en zal jij een bijdrage leveren aan de optimalisatie en standaardisering van deze systemen.ProfilesProject Engineer E – ProfielEen afgeronde HBO/MBO4 diploma richting Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaarKennis in PLC-BesturingstechniekIn het bezit van een VCA-diplomaOfferProject Engineer E – AanbodEen aantrekkelijk bruto jaarsalaris van € 55.000 euro, afhankelijk van kennis en ervaring28 vakantiedagen en reiskostenvergoedingPensioenvrije regeling, zodat je een financiële en gezonde toekomst in het vooruitzicht hebtVeel ruimte voor ontwikkeling, want investeren in medewerkers vinden zij enorm belangrijkEen fijne werksfeer met leuke collega’sDeze vacature wordt beheerd door Cengiz

Klik hier om te solliciteren