Promotiemedewerkers gezocht: Je verdient €13,30 per uur! – Careermaker – Schiedam

Als Promotiemedewerker voor Delta ga jij samen met je team in de omgeving van Schiedam en later ook omstreken aan de slag. Je gaat langs bij de bewoners thuis en gaat erachter komen hoe jij deze bewoners in beweging krijgt om over te stappen naar het beste netwerk van Nederland; Delta Fiber. Met een training op zak en een toffe collega aan je zijde laat jij de naam Delta Fiber Nederland leven en bekend worden in deze wijken. Het wordt nog beter! Ze hebben nu een “try and buy” pakket welke jij gaat promoten bij de bewoners. De klanten kunnen voor bepaalde periode gratis gebruik maken van de diensten van Delta Fiber. Dit maakt je werk als promotiemedewerker nog makkelijker en leuker!

Door jouw interesse in mensen en jouw gerichte en duidelijke manier van vragen stellen zorg je ervoor dat jij de motivatie en beweegredenen van de potentiële klant in kaart brengt. Je stelt vraagt je af; Hoe zorg ik voor een vertrouwensband met deze bewoner? Wat zijn belangrijke punten in een internetabonnement voor deze bewoner? Hoe krijg ik hem of haar overtuigd om het “try and buy” pakket uit te testen of zelfs een abonnement af te sluiten voor Delta Fiber?

Wat breng je mee

  • Delta hanteert flexibele werktijden tussen 09:00u en 21:00u;
  • Je bent op zoek naar een job voor 16 tot 40 uur in de week;
  • Je bent beschikbaar voor een training van minimaal 2 tot 5 dagen;
  • Je bent communicatief sterk, je hebt een commerciële mentaliteit en een gezonde dosis geduld;
  • Je bent een toegankelijk persoon, stelt mensen snel op hun gemak en maakt snel een connectie met mensen.

Wat krijg je er voor terug

Als Promotiemedewerker voor Delta start je met een uurloon van €13,30,- bruto per uur. Daar bovenop ontvang je 8% vakantiegeld, krijg je vakantiedagen en ontvang je volledige reiskostenvergoeding op basis van het OV. Besluit je met de auto, scooter of fiets te reizen, ontvang je reiskostenvergoeding op basis van 0,19ct per km. Daarbij biedt Delta jou uiteraard een uitdagende job met veel mogelijkheden en Delta als werkervaring staat ook zeer goed op je CV!

Waar kom je te werken

DELTA Fiber Nederland is het snelst groeiende internet- en telecombedrijf van Nederland. De organisatie groeit in rap tempo, wat ook kansen voor jou oplevert. Je gaat hier te werk als Promotiemedewerker voor de Delta producten in Schiedam. Dit doe je in een variërende en motiverende werkomgeving, je gaat namelijk samen met je Promotie team collega’s de wijken in van Schiedam. Binnen deze functie kom je in aanraking met een gemotiveerd team van échte Delta Ambassadeurs. Als je op zoek bent naar een omgeving waarin jij je communicatieve vaardigheden wilt ontwikkelen, commerciële kennis wilt uitbreiden en een flink zakcentje wilt verdienen (je verdient namelijk €13,30 bruto per uur!!) is dit de ideale (bij)baan voor jou! Het is tevens een volledig nieuwe afdeling, dit brengt kansen met zich mee! Je kan bijvoorbeeld bij goed presteren doorgroeien naar een Leidinggevende rol.

Meer weten?

Spreekt de functie als Promotiemedewerker voor Delta jou aan? Reageer dan via de sollicitatiebutton! Vóór vragen over de vacature kun je contact opnemen met Jason Verhoog, hij is bereikbaar op het nummer 06-53 25 18 82 of [email protected]

Klik hier om te solliciteren