Servicemanager – Randstad – Schiedam

vacature introductie

Voor een bedrijf in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een servicemanager containers die fulltime beschikbaar is.

wat bieden wij jou

Tijdelijk contract met uitzicht op vast

Salarisschaal H

Fulltime en werkzaam tijdens kantooruren

Wij geven om een schone en leefbare stad

Goed bereikbaar met het openbaar vervoer

wie ben jij

Jij hebt HBO werk- en denkniveau met een technische achtergrond en kennis van containers. Je bent goed met computers, je hebt ervaring met het Microsoft office pakket en assetbeheerssoftware (Ultimo). Communicatief ben je zeer vaardig zowel mondeling als schriftelijk. Jouw ontwikkeling stopt nooit en je leert graag bij d.m.v. opleidingen / cursussen.

 • HBO werk- en denkniveau
 • Technische achtergrond met kennis van containers
 • Computervaardig
 • wat ga je doen

  Als Serviceprovider Containers ben jij samen met jouw team van 3 buitendienst medewerkers verantwoordelijk voor een optimale beschikbaarheid en algehele staat van onze containers en data- mutaties. Binnen Irado vormen deze inzamelcontainers een essentiële schakel bij het inzamelen van afvalgrondstoffen dit weten wij op efficiënte wijze te transporteren. Om dit goed te doen hebben we een ruim en zeer divers containerpark, denk aan; ondergrondse- , bovengrondse- en afzet, transport en perscontainers. Jij beheert, samen met jouw team, het containerpark van A tot Z. Van de aankoop tot aan de uitfasering weet jij jouw werkzaamheden zo te organiseren dat Irado hier het meest optimaal van profiteert qua kosten, beschikbaarheid, risico’s en duurzaamheid qua inzet. Jij bent de expert op het gebied van containers, hierdoor heb jij een actieve rol bij aanbestedingen, plaatsen en vervangen van containers. Belangrijk is dat jij de juiste afweging kan maken tussen kosten, risico’s en presentatie.

 • Onderhoudsplan maken voor de containers in Ultimo (computersysteem)
 • Eerste aanspreekpunt voor leveranciers
 • Advies uitbrengen richting assetmanager betreft aanschaffen van containers
 • Coördineren van storingmeldingen van containers en verantwoordelijk voor de opvolging hiervan
 • Beheren van assets gerelateerde contracten
 • waar ga je werken

  Het bedrijf houdt zich bezig met buiten. Zij geven om een schoon en leefbaar buiten, buiten is tenslotte van iedereen.

 • Duurzaamheid
 • Circulaire economie
 • Arbeidsparticipatie
 • Afvalreductie
 • Lees hier meer