Software Tester – sQout – Schiedam

Profiel Software Tester

In dit groene bedrijf speelt de informatie technologie een zeer grote rol in de bedrijfsprocessen. Ons streven is om onze rol in de markt uit te bouwen en een van de grootste in Nederland te worden. Daar kun jij als milieubewuste tester aan meehelpen op onze afdeling ontwikkeling.

Gevraagd Software Tester

Door het testen van de functies binnen onze technische informatievoorziening en het schrijven en het uitvoeren van testen ben jij belangrijk in de keten van de ontwikkeling van dit bedrijf. Natuurlijk overleg je met de gebruikers van het belangrijkste product en je werkt nauw samen met de zakelijke consultants. Met jouw kennis en enthousiasme voor het vak breng je de software op het niveau dat het bedrijf van jou verwacht.

We verwachten jou dat je:
Een ervaren (minimaal 2 jaar) proactieve tester bent van software.
Precies en structureel werkt.
Goed en communicatief sterk bent en de Nederlandse taal uitstekend beheerst.
Goed zelfstandig maar ook in een team goed kunt werken.
Een ‘groene’ blik hebt en klantgericht werkt.

Bedrijfsprofiel Software Tester

Je standplaats voor deze functie is Schiedam, waar je dan ook minder dan een uur reistijd vandaan woont. Natuurlijk kom je met het ‘groene’ openbaar vervoer. Het bedrijf zit vlak bij het station.
De organisatie groeit snel en werkt op een moderne manier in scrumteams. De afdeling waar jij komt te werken bestaat uit 40 enthousiaste mensen die het milieu een warm hart toedragen.

Met gebruik van moderne technieken en de ontwikkeling van nieuwe producten verwacht dit bedrijf marktleider te worden. Daar wil jij toch bijhoren! Als werkgever staat dit bedrijf zeer hoog aangeschreven en met de duurzame ideeën en ontwikkelingen bedient deze organisatie al meer dan 400.000 mensen. Als tester draag jij je steentje bij in dit prachtige ‘duurzamen’ bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden Software Tester

Het betreft een vaste functie op een vaste werklocatie
Partime en flexibele werktijden zijn bespreekbaar
Werk je in een prettige informele omgeving
Is er ruimte voor jouw ontwikkeling
Is er een goede bonus- en pensioenregeling
Ben je welkom op door het bedrijf georganiseerde borrels en evenementen

Klik hier om te solliciteren