Commercieel medewerker – Bouwmaat – Schiedam

Overzicht

Als commercieel medewerker ben je het visitekaartje op de vestiging. Je adviseert klanten en bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten en diensten.

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van een MBO3 diploma in een bij voorkeur bouwkundige of commerciële richting
 • Je hebt affiniteit met de bouw en kennis van bouwmaterialen
 • Heb je al ervaring met sales en ben je bekend binnen een B2B omgeving? Dan zien wij dat als pré.

  Wat krijg je terug?

 • Een salaris tussen de €2.448 en €2.923 bruto op basis van 40 uur
 • Een bonus op basis van persoonlijke prestaties en die van de vestiging
 • Een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Korting tot 20% op het assortiment
 • Een informele werksfeer
 • Persoonlijke en inhoudelijke ontwikkelmogelijkheden door een breed aanbod aan opleidingen
 • Wat ga je doen?
  Als commercieel medewerker start jouw dag om 7 uur. De eerste klanten komen binnen. Eén van hen spreek je aan om te vragen naar de status van zijn bouwproject. Je duikt daarna achter de computer om mails van klanten te beantwoorden.

  Tussendoor komt een klant langs met een bouwtekening. Je voorziet hem van het juiste advies over de benodigde producten. Vervolgens staat er een klant te wachten die een offerte wil hebben voor een grote afname. Samen bekijken jullie de mogelijkheden.

  Een aantal nieuwe klantpassen zijn afgegeven en het is aan jou om deze na te bellen. Ook geef je klanten een rondleiding waarin jij ze verteld over de mogelijkheden van Bouwmaat. Na de pauze zie je een klant bij de verfmengbalie staan en help je hem verder.

  Aan het einde van middag heb je overleg. De aankomende acties worden doorgenomen. Er wordt een plan gemaakt voor de te bestellen actie- en promoproducten en hoe de actieproducten op de winkelvloer gepresenteerd gaan worden. Na een korte terugblik op de dag is het om tijd om naar huis te gaan.

  Je bouwt meer op met Bouwmaat!
  Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team en krijg je genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ambitie, betrokkenheid, collegialiteit, transparantie en vakmanschap zijn belangrijke kenmerken van onze organisatie.

  De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken en een assessment welke jij online kunt invullen.

  De vacature staat open tot en met donderdag 11 februari 2021. 

  Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Mees Ribbius, Manager Verkoop en Vestiging Schiedam, via 010 437 5311. Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Tim Harmelink, HR-adviseur, via 0619302946.

  Klik hier om te solliciteren