Lead Engineer Pipelines – Bilfinger – Schiedam

Lead Engineer Pipelines Location: Schiedam Een rijke geschiedenis in toekomst creëren Wij zijn Bilfinger Tebodin. Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen door het zoeken naar alternatieven energiebronnen, het sluiten van de grondstoffencyclus en het minimaliseren van impact op de omgeving. Hoe vertaalt dit zich in concrete oplossingen? Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit de industrie hun uitdagingen kunnen waarmaken. Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken wij de ambities van onze klanten waar. Al sinds de wederopbouw na de oorlogsjaren in 1945, zijn we hèt toonaangevende ingenieurs- en adviesbureau voor het creëren van een toekomstbestendige industrie. Onze engineers en consultants lopen voorop in het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze toonaangevende klanten zijn actief in zeer uiteenlopende industrieën zoals de olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, chemie en farmacie. Ze vertrouwen hun investeringsprojecten toe aan een team dat voorop loopt in het begrijpen van hun business en kan bouwen op technische expertise en jarenlange ervaring. Voor deze klanten leveren wij consultancy, engineering, project management, inkoop en constructie management services, kortom alles wat de klant nodig heeft om hun project succesvol te maken! Loop jij ook voorop in jouw vakgebied? Wil jij graag werken aan projecten met een grote diversiteit aan klanten om daarmee de industrie toekomstbestendig te maken? Begrijp je snel de complexe vraagstukken van onze klanten en ben jij een uitstekende gesprekspartner voor onze klanten? Werk je graag in een informele cultuur met multidisciplinaire teams samen om interessante projecten te realiseren? Wil je werken in een organisatie waarin je snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan passen wij bij jou! Bilfinger Tebodin in beeld op Spielwork Bekijk HIER ons visuele bedrijfsprofiel, met agenda’s en video’s van de werkvloer en maak alvast kennis met een aantal van je toekomstige collega’s. Wat houdt deze functie in? Je werkt op de afdeling Pipelines. Die houdt zich bezig met alle vraagstukken op het gebied van ondergrondse (hoofd)leidingen voor warmte netten (stadsverwarming), transport en distributie van energiedragers, chemicaliën, drinkwater en afvalwater. Je werkt zelfstandig en stuurt collega’s in je team aan voor uiteenlopende opdrachtgevers aan mono- en multidisciplinaire projecten. Je werkt samen met engineers, designers en toezichthouders en hebt intensief contact met collega’s, opdrachtgevers, overheid, leveranciers, aannemers en vele andere stakeholders. Wat heb jij te bieden? Je hebt een hbo/wo-titel op zak in Werktuigbouwkunde of Civiele Techniek. Je hebt minimaal 8 jaar werkervaring als (ondergrondse infra) engineer. Je bent communicatief sterk, en hebt ruimschoots ervaring in het aansturen van teams. Ervaring met multidisciplinaire projecten is een pré. Wat bieden wij jou? Een compleet arbeidsvoorwaardenpakket, zorgvuldig samengesteld in ons eigen convenant. Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris ligt tussen de € 3.500 en € 4.500 bruto per maand o.b.v. fulltime, vastgesteld aan de hand van je kennis en ervaring. 8% Vakantiegeld over je bruto jaarsalaris. Een bonussysteem, afhankelijk van de bedrijfsresultaten. 29 vakantiedagen en één extra dag bij een goed bedrijfsresultaat. Een flexibele pensioenregeling, met ruimte voor je eigen wensen en behoeften. Een collectieve ziektekostenverzekering. Persoonlijke en vaktechnische coaching. Diverse carrière- en opleidingsmogelijkheden.

Klik hier om te solliciteren