Servicedesk medewerker – Tempo-Team – Schiedam

De wekker gaat. Jij staat op. Met een lach. Snappen wij! Je gaat werken bij DELTA Fiber op de servicedesk. Vaste werktijden, niet in het weekend. Werken bij een bedrijf dat jou kansen biedt. Je hebt lef en neemt de eerste stap. Jij doet er alles aan om dat wow-effect te regelen bij elk klantcontact!

Wat bieden wij jou

 • Startsalaris €11,05
 • Vast contract is mogelijk
 • Werken bij een no-nonsense bedrijf

Wie ben jij

Administratief ben jij heel sterk. Je kunt goed met computers en systemen overweg. Het helpt als je al wat ervaring hebt op een klantenservice. Of een servicedesk. Je bent scherp en geduldig. En weet precies hoe jij de klant kunt helpen

 • Minimaal een MBO-4 opleiding afgerond
 • 24 uur tot 40 uur per week beschikbaar
 • De eerste drie weken fulltime aanwezig voor een training
 • Handig met computers en systemen
 • Ervaring op een klantenservice of servicedesk is heel fijn

Wat ga je doen

Jij bent de bom! Want jij bent een belangrijk aanspreekpunt. Over de verschillende abonnementen, administratieve zaken en technische vraagstukken. Jouw energie schiet door het dak van het helpen van mensen. En jij vindt het leuk om klanten zo goed mogelijk te begeleiden. Door goed te luisteren. Ook als gesprekken minder leuk zijn. In jouw DNA is het service het toverwoord. Elke klant wil jou aan de lijn hebben. Want jij zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel het gesprek uit gaat.

 • Administratie regelen
 • Klanten telefonisch te woord staan
 • Vragen beantwoorden

Waar ga je werken

DELTA Fiber Nederland is het snelst groeiende internet- en telecombedrijf van Nederland. Ze zijn gevestigd in Schiedam vlak naast het station. Met het OV ben je dus zo bij jouw nieuwe job! Je komt terecht in een open en gezellig team. Je kunt jezelf ontwikkelen door het volgen van interne trainingen. Je krijgt 1-op-1 coaching en je hebt kansen om verder te komen in je loopbaan.

 • Lef
 • Recht door zee
 • Samenwerken

Jij hebt de ultieme gunfactor! Samen met jouw nieuwe collega’s ga jij aan de slag. Jij wordt de favoriete DELTA contactpersoon van alle klanten! Terwijl jij dit leest, app jij direct vrienden en vriendinnen om ook te reageren op deze vacature. Klik gelijk op de button ‘Solliciteren’. Dan bellen wij jou heel snel op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Klik hier om te solliciteren