Verzorgende IG, Randstad Zorg Schiedam en Poortugaal – Randstad – Schiedam

https://neuvoo.com/img/logos/randstad.png?empname=Randstad-10

vacature introductie

Ben jij Verzorgende IG en wil jij vastigheid, lees dan verder!

wat bieden wij jou

salaris conform CAO VVT fg 35

urengarantie

Poortugaal en Schiedam

zelf je dagen bepalen

cursussen en opleidingsmogelijkheden

een persoonlijke jobcoach

wie ben jij

 • een afgerond diploma verzorgende IG
 • ervaring met ADL en tilliften
 • stage- en of werkervaring als verzorgende IG
 • wat ga je doen

  Als Verzorgende IG lever jij samen met je team zorg bij complexe of minder complexe zorgvragen van de bewoners. Jouw vele verschillende taken en uitdagingen maken dat elke dag weer verrassend is. Je verpleegt, verzorgd en begeleid bewoners die somatische/psychogeriatrische zorg nodig hebben. Geen dag is hetzelfde, maar de locatie wel!

  Jij bent iemand die ervan houdt om een goede vertrouwensrelatie op te bouwen met de bewoners en hun familie, mantelzorgers en vrijwilligers. De ene keer help je meneer A met het netjes aankleden voor zijn verjaardag, dan verzorg je een wond van mevrouw B en vervolgens praat je met mevrouw C over het bezoek van haar kleinkinderen waar ze jou vorige week over heeft verteld. Je wilt en kan met jouw unieke kwaliteiten meebouwen aan een stabiele en vertrouwde leefomgeving voor de bewoners voor wie je elke week weer zorgt.

  waar ga je werken

  Wij hebben voor jou als Verzorgende IG een mooie plek in de ouderenzorg. Wij bemiddelen jou naar een vaste zorginstelling. Wij kunnen jou goed matchen met de instelling omdat wij een goede relatie hebben met de opdrachtgever.

  Klik hier om te solliciteren…