Bijbaan in de ouderenzorg – Argos – Aethon – Schiedam

https://neuvoo.com/img/logos/drimble.png?empname=Aethon-10

Volg jij een zorggerelateerde studie (of heb je deze afgerond) en wil je relevante praktijkervaring opdoen zodat jij een mooi cv hebt opgebouwd voor na je studie? Kom dan werken bij Argos Zorggroep in Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet en Maassluis. Ook als je jouw diploma hebt behaald nodigen we je uit om te solliciteren.
Leer de eerste kneepjes van het vak
In deze functie leer jij alle basishandelingen die nodig zijn om goed te kunnen functioneren in de zorg. Denk hierbij aan basiszorg (ADL, aan- en uittrekken van steunkousen, het gebruik van tilliften, mondverzorging en het verwisselen van een katheterzakje) en het toedienen van medicatie (orale medicatie, inhalator, druppels en pleisters).
Deze activiteiten voer je uit samen met een team van Verzorgende IG, Verpleegkundigen, Psychologen en Basisartsen. Door deze vele functies binnen de organisatie krijg je dus echt de kans te leren van jouw collega’s. En als jij jezelf ook wilt doorgroeien? Dan kan je altijd met jouw eigen Talent Manager bij Aethon schakelen. Samen gaan jullie op zoek naar de ideale invulling van jouw (bij)baan, met als doel om een zo goed mogelijk cv op te bouwen voor de rest van je carrière!
De ouderenzorg bij Argos Zorggroep
De ouderenzorg binnen de organisatie is breed omvattend. Zo kan je te maken krijgen met ouderen met dementie, psychiatrische – en lichamelijke problemen en met palliatieve zorg.
De locaties zijn in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Hoogvliet en jouw diensttijden variëren. De ochtenddiensten starten tussen 07:00 uur en 07:30 uur, terwijl avonddiensten kunnen duren tot 23:30uur. Diensten variëren van 5 tot 9 uur per dienst. Variabel genoeg dus om flexibel te kunnen werken. Je bepaalt namelijk zelf wanneer en hoe vaak je werkt!
De locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit o.a. Rotterdam, maar het kan voorkomen dat je niet tijdig bij de locatie kunt komen in verband met deze tijden. In zulke gevallen mag je – mits je een rijbewijs hebt – gebruik maken van Greenwheels.

Vereisten:

Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen verschillende cliënten. Je vindt het belangrijk om iets te betekenen voor oudere, kwetsbare mensen en hen te helpen nog het maximale uit het leven te halen. Jouw affiniteit met de doelgroep is dus echt aantoonbaar. Ook kun je goed zelfstandig werken en je staat stevig in je schoenen. En verder:

• Volg je een zorggerelateerde opleiding (of heb je deze afgerond) op hbo-, wo-niveau of minimaal het 2e leerjaar van jouw mbo-niveau 3 opleiding (ADL zorgstage afgerond).

Arbeidsvoorwaarden
• Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
• Een uurloon van €11,34 per uur
• 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
• Een training via Aethon met een waardevol certificaat
• Een parttime bijbaan waarbij je zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je werkt
• Een mooie uitbreiding op jouw cv!
Heb jij interesse in deze parttime functie in de thuiszorg?
Laat dan je gegevens achter in het formulier en plan vervolgens zelf een telefonische kennismaking in op het moment dat het jou uitkomt!
Toch nog vragen? Neem dan direct contact op met onze recruiter Thomas via [email protected] of telefonisch via 06 11886075 (bellen of whatsappen).

Klik hier om te solliciteren…