Commercieel Directeur Itho Daalderop Nederland – Itho Daalderop – Schiedam

JobID=2.0.07

Wat breng jij mee Een afgeronde hbo+ opleiding (commerciële bouw/ Klimaattechniek). Minimaal 5 jaar ervaring in het aansturen en ontwikkelen van een salesorganisatie, zowel de processen als de mensen. Een aantoonbaar trackrecord op het gebied van commercie en (verander)management. Bij ons kan je rekenen op Een veelzijdige managementpositie in een bedrijf met een sterke marktpositie en een innovatief karakter. Een rol die veel werkruimte en vrijheid biedt met daarnaast een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. ‘’Een ondernemende en energieke verbinder’’ Om onze groei verder vorm te geven zijn wij op zoek naar een energieke Commercieel Directeur Itho Daalderop Nederland die verbindt, medewerkers uitdaagt en motiveert. Jij bent proactief, pragmatisch en competitief. Een goede luisteraar en inspirerend voorbeeld die de koers gaat uitzetten voor de toekomst. Aangenaam, Climate For life! Jouw speelveld De salesorganisatie van Itho Daalderop Nederland wordt gevormd door ruim 20 betrokken medewerkers en opereert in de marktsegmenten: Nieuwbouw, Renovatie, Installateur & Groothandel. Wij bedienen deze marktsegmenten met een specifiek product- en dienstenpakket en zijn onderscheidend in de zakelijke markt. De salesorganisatie is volop in ontwikkeling van een productsalesorganisatie naar een projectsalesorganisatie. De organisatie anticipeert daarmee op de marktontwikkelingen en wijzigingen in de interne organisatie. De salesorganisatie is onderverdeeld in 4 regioteams, aangestuurd door een regiomanager. Daarnaast bestaat het team uit een Commercieel Manager en een Manager Groothandel. Je werkzaamheden vinden plaats vanuit onze locatie in Schiedam en waar nodig op locatie. In deze positie rapporteer je aan de Directeur Itho Daalderop Nederland. Hoe jij van toegevoegde waarde gaat zijn? Met jouw visie en leiderschap stimuleer je de salesorganisatie verder te ontwikkelen en draag je eraan bij dat we klaar zijn en blijven voor de toekomst. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële resultaten en de stuwende kracht achter het strategisch-commerciële proces. Binnen de dynamiek van de markt waarin we acteren, verwachten wij van jou dat je duidelijk richting geeft. Motiveren, coachen en ontwikkelen van de salesteams en het voorzitten van het commercieel overleg, waarbij je ook salesprocessen ontwikkelt, verbetert en daarop stuurt. Je bent scherp op de huidige en toekomstige markt- en klantontwikkelingen en in staat om deze in te zetten om onze marktpositie verder te optimaliseren. Je bent in staat om klant- en projectgerichte samenwerking integraal binnen de organisatie te versterken, zowel in processen als in cultuur/beleving. Je geeft sturing aan het verder uitbouwen van bestaande en nieuwe proposities en beslist over de keuzes die hierin gemaakt moeten worden. Om dit te doen, ken je de markt goed en heb je een visie op de toekomst. Je bent commercieel actief bij onze key-accounts. Proactief rapporteren van sales gerelateerde managementinformatie. Stap jij aan boord? Het enige wat je hoeft te doen is de volgende stap te zetten. Wil je eerst wat meer informatie? Mail of bel dan met Peter van Gameren, Directeur Itho Daalderop Nederland of Rianne Ursinus, Manager HR via of. Maar je kunt ook op onze websites kijken. | Climate for life, heb jij het in je? Is dit niet helemaal wat je zo…

Lees hier meer…