Operator dagdienst – Pro Industry – Schiedam

JobID=3.0.08

Wil jij een dikke boterham verdienen én ook nog eens elke ochtend met je familie genieten van die welverdiende boterham? Dan is deze baan in de dagdienst waar jij naar op zoek bent! Elke dag begeven miljarden mensen zich van A naar B via diverse vervoersmiddelen. Of dit nu per auto, per schip of per vliegtuig, deze vervoersmiddelen moeten uiteraard machinaal soepel lopen. De producten die jij hier maakt zorgen er voor dat deze miljarden mensen veilig van A naar B komen. Daarnaast biedt dit bedrijf ook nog eens de mogelijheid om diverse opleidingen en cursussen te volgen, denk hier aan een procesoperator A. Lijkt jou dit nu een uitdagende functie en denk jij deze grote verantwoordelijkheid aan te kunnen? Lees dan snel verder!

Om te zorgen dat al die mensen veilig van A naar B kunnen is het jou verantwoordelijkheid om een kwalitatief goed product af te leveren. Als operator in de chemie  zijn er een hoop werkzaamheden én deelprocessen die je zal uitvoeren om dit product te maken:

  • Werken volgens recepturen;
  • Verladen van tankwagens;
  • Bedienen van de afvulinstallatie;
  • Verrichten van heftruckwerkzaamheden;
  • Veilig en secuur kunnen werken;

Lees hier meer…