ANIOS ouderengeneeskunde – BKV – Schiedam

Jouw nieuwe werkplek

Je komt te werken in een gezellig multidisciplinair team met professionals. Hier ontwikkel jij je verder binnen jouw vakgebied door te leren met en van je collega’s of het volgen van een opleiding. Je werkt onder de supervisie van de specialist ouderengeneeskunde. Laagdrempeligheid is kenmerkend voor deze organisatie. Samen met je collega’s en supervisor werk je vanuit één kamer, waardoor je makkelijk met elkaar overlegt.

Deze organisatie heeft meerdere locaties. Je werkt samen met diverse medische en paramedische vakgroepen. Het team wordt aangestuurd door het managementteam.

Wat breng je mee?Passie voor de zorg

Wat breng je mee?

 • Je hebt je master geneeskunde afgerond en voert de titel arts. 
 • Je bent geregistreerd in het BIG-register. 
 • Je ontwikkelt je graag professioneel verder, waardoor jij een bijdrage kunt leveren aan de kwaliteit van de zorg. 
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • De zorgvraag van de cliënt ontwikkelt zich continu. Door jouw professionele ontwikkeling draag jij een bijdrage aan de veranderingen en kwaliteit van de zorg. Voor deze functie is een VOG nodig. Heb je deze nog niet, dan helpen wij je bij de aanvraag.

  Arbeidsvoorwaarden

  Arbeidsvoorwaarden

  Je wordt ingeschaald volgens cao vvt, in functiegroep 65 (maximaal 5.584 euro bruto per maand op basis van 36 uur per week). Ook ontvang je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een volledige 13e maand, vakantietoeslag van 8 procent, collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Ook kun je met het meerkeuzesysteem een smartphone, laptop, fiets of een fitness abonnement voordelig aanschaffen.

  Nog meer voordelen zijn dat je dag relatief laat begint vergeleken met in het ziekenhuis. Namelijk tussen 8.30 en 9.00 uur. Je draait weinig diensten, dus werkt nauwelijks buiten kantoortijd en krijgt toegang tot leuke onlinetrainingen. En niet te vergeten: een echte pauze met gezellige collega’s!

  Klik hier om te solliciteren