Beleidsadviseur GGD Haaglanden, Gemeente Den haag – Randstad – Schiedam

JobID=5.0.13

Voor de GGD zijn wij op zoek naar een ervaren beleidsadviseur!

wat bieden wij jou

 • Salaris: € 22,83 – € 33,13 per uur o.b.v. ervaring
 • 32 tot 40 uur per week
 • Een opdracht tot 30 oktober 2021
 • Onbeperkt toegang tot ons (online) trainingsaanbod
 • Werken vanuit huis
 • Reiskosten 0,09ct per KM. (ook met ov.)

wie ben jij

Je bent een stressbestendige beleidsadviseur, voor zowel interne als externe partijen. Onder andere voor de de negen betrokken gemeenten. Je bent een verbinder en doet beleidsvoorstellen op tactisch niveau. Ook draag je zorg voor de begeleiding en implementatie hiervan. Je analyseert zelfstandig problemen en lost deze op. Met je collegas ben je een aanjager van nieuwe ontwikkelingen binnen de publieke gezondheid. Daarbij ben je een prettige sparringpartner. Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een politiek bestuurlijke omgeving. Kennis van het werkveld, bijvoorbeeld vanuit een gemeentelijke organisatie of zorginstelling. Je bent op de hoogte van de trends binnen de publieke gezondheid, een echte netwerker met oog voor politiek-bestuurlijke zaken. Hiernaast heb/ben je;

 • universitaire studie afgerond, bijvoorbeeld in de sociale wetenschappen, bestuurskunde of een Master Public Health
 • 3 jaar relevante werkervaring
 • flexibel en hebt overtuigingskracht
 • netwerkvaardig
 • omgevingsbewust en organisatiesensitief

wat ga je doen

Als je kijkt naar de publieke gezondheid in de regio Haaglanden; welk advies kun je gemeenten dan geven over de gezondheid van hun inwoners? En hoe vertaal je lokale en landelijke ontwikkelingen plus epidemiologische gegevens naar de Haagse situatie?  Dit zijn vragen waarmee je als beleidsadviseur aan de slag gaat. Daarnaast ben jij specifiek betrokken bij de geneeskundige advisering aan de burgemeesters over ontheffingen in het kader van de Tijdelijke wet maatregelen Covid-19.

waar ga je werken

De afdeling Advies & Coördinatie (A&C) adviseert gemeenten en instellingen in de regio Haaglanden over het publieke gezondheidsbeleid. A&C adviseert de directie over het opleidingsbeleid en communicatie. Verder geeft de afdeling medisch beleidsadvies en coördineert de GGD crisisorganisatie volgens het GGD Rampen Opvang Plan. A&C verzorgt de klachtenafhandeling van de GGD en beheert het kwaliteitszorgsysteem.

GGD Haaglanden is de organisatie voor publieke gezondheid voor de inwoners van de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer. Ze bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van ruim een miljoen inwoners.
GGD Haaglanden is onderdeel van de dienst Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW) van gemeente Den Haag.

Interesse en heb je de gevraagde ervaring? Reageer snel, maar uiterlijk 29 januari 12.00 uur. Solliciteer via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Voeg bij “Waarom ben je geschikt” een korte maar krachtige toe. Je motivatie sturen we mee naar gemeente Den Haag.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…