Bruisende en creatieve marketeer gezocht – Miss Business BV – Schiedam

JobID=2.0.16

Wij zoeken een bruisende en creatieve online marketeer die het zalig vind om voor verschillende gave opdrachtgevers aan de slag te gaan, binnen een creatief bureau vol vakvrouwen. Minimaal twee tot drie jaar werkervaring is een must.

Onze nieuwe lievelingscollega ademt social media marketing, heeft een creatieve pen voor blogs, webteksten en meer en kan bij voorkeur ook nog uit de voeten met creatieve campagnes via social ads en Google ads. Je beheert je eigen opdrachtgevers en hebt dus veel klantencontact. Met regelmaat zul je op pad gaan voor fotoshoots en sessies.

Natuurlijk heb jij inzicht in onze oprachtgevers, snap jij wat hun klanten willen en weet je dus stategisch mee te denken in de middelen en kanalen die we inzetten, zodat de uiteindelijke doelgroep gekieteld wordt. Je snapt hoe je zaken als bereik en interactie moet meten en lezen en weet dit een opdrachtgever uit te leggen.

Omdat we als team kleine, maar ook grote campagnes draaien, is het fijn als je houdt van sparren en brainen. Je mag bij je collega’s altijd inspiratie halen en zij worden er blij van als ze dat ook bij jou mogen halen.

Als je tot slot ook nog eens houdt van ontwikkelen, leren en nieuwe dingen uitproberen, dan ben je exact de collega die wij zoeken. Wij investeren graag in jou en willen dat jij beter wordt in je vak.

Wij zijn een creatief online marketingbureau in hartje Schiedam, met Rotterdamse flair. Wij werken voor fantastische merken, groot en klein, en groeien hard. We vieren successen met bubbels, gaan elke twee maanden uit eten (kuch… Corona…) en maken van werken een feest.

Lees hier meer…