Field Service Engineer – Bridge Techniek Professionals – Schiedam

Een mooie stap voor een ambitieuze Field Service Engineer die graag aan de slag wil met hightech machines. Jij maakt deel uit van een innovatieve en vooruitstrevende organisatie, waarbij werkplezier voorop staat. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder! Wat ga je doen als Field Service Engineer? Als Field Service Engineer ben je dagelijks in binnen- en buitenland onderweg naar klanten voor het installeren van nieuwe machines en/of onderdelen. Dit zijn o.a. jouw werkzaamheden: Je verleent service-, installatie- en onderhoudswerkzaamheden aan machines voor de land- en tuinbouw sector. Jouw werkzaamheden zijn zowel elektrotechnisch als mechanisch van aard. Je analyseert, verhelpt en adviseert bij storingen op locatie. Je repareert of vervangt onderdelen zoals assen, frequentieregelaars en motoren. Je adviseert en instrueert de klant in het gebruik en onderhoud van de machines en installaties. Je helpt de afdeling Research & Development bij het installeren en testen van innovatieve projecten. Je signaleert mogelijke koopsignalen en communiceert dit naar de afdeling Sales. Waar ga je werken? Jouw nieuwe werkgever is een hightech machinebouw bedrijf dat automatiseringsoplossingen biedt voor het volautomatisch sorteren van snijbloemen tot boeketten. Het bedrijf heeft de ontwikkeling, productie en service van de machines in eigen handen. Ter uitbreiding van de activiteiten zijn wij op zoek naar een Field Service Engineer. Wat wij jou bieden? Een uitdagende groeifunctie als Field Service Engineer. Een salarisschaal van €2.600,00 tot €3.600,00 bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring). Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform Cao Metalektro. 27 vakantiedagen. 13 roostervrije dagen (met de optie dit te laten vervallen in ruil voor 5% meer salaris). Creditcard van de zaak. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw voorkeur voor projecten in binnen- of buitenland. Werken bij een innovatief bedrijf met hightech machines. Werken binnen een gemotiveerd en hecht team van monteurs. Een informele werkcultuur, waarbij werkplezier voorop staat. Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden aanwezig. Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Uitzicht op een vast contract. Waar zijn we naar op zoek? Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting Elektrotechniek of Mechatronica. Je hebt kennis van pneumatische systemen en besturingstechniek. Enkele jaren ervaring als Service Technicus / Onderhoudsmonteur / Field Service Engineer in een industriële omgeving. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Beheersing van de Engelse taal is een pré. Bereidheid om storingsdiensten te draaien. Je bent woonachtig in Zuid-Holland. Startdatum: Zo snel mogelijk Einddatum: Onbepaalde tijd

Klik hier om te solliciteren