Productiemedewerker – UBN Uitzendbureau – Schiedam

Samen met je collega?s maak je houten verpakkingen aan de hand van een tekening. In de productiehal en bij klanten op locatie door heel Nederland verpak je industriële goederen. Die worden, nadat jij ze degelijk hebt verpakt, verscheept over de hele wereld.

Vereisten:

Als rekenvaardige praktische heer of dame beschik je over MBO niveau, door diploma of bewezen ervaring. Communicatie met collega?s en klanten staat voorop, dus beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschift is noodzakelijk. Je bezit een rijbewijs B. Je bent woonachtig in de buurt van het bedrijf van onze klant, regio Schiedam / Vlaardingen. VCA basis en een heftruck certificaat is een pré.
Ben je jong en heb je al het bovenstaande wel in je mars, maar nog niet bewezen? Reageer dan ook, want onze klant wil ook de jonge plaatsgenoot met twee rechter handen en de juiste intenties een kans bieden.

Klik hier om te solliciteren