Senior Business Analist – Milieudienst Rijnmond – Schiedam

Taken en verantwoordelijkheden

Wil jij ook werken in een organisatie dat werkt voor ruim 1,2 miljoen inwoners aan een schone, gezonde en veilige leefomgeving? Het cluster Informatie is op zoek naar een Senior Business Analist. Interesse? Lees hieronder verder! 

Dit is wat we je bieden

Om te beginnen je salaris: maximaal €5.008,99 bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van je ervaring en opleiding.

Maar ook: de ruimte om alles uit jouw vakmanschap te halen, zodat jij met je nieuwe collega’s kunt bijdragen aan een schone, gezonde en veilige leefomgeving. Daarnaast bieden we je het volgende:

  • de mogelijkheid om thuis te werken;
  • flexibele werktijden;
  • een informele sfeer met sociale en gedreven collega’s die samenwerken hoog in het vaandel hebben;
  • een goed geregeld pensioen bij het ABP;
  • uitzicht op een vast dienstverband na 1 jaar;
  • een individueel keuzebudget van minstens 20% dat je opneemt wanneer het jou uitkomt (bijvoorbeeld vakantiegeld en 13e maand);
  • reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer;
  • een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 5.000,00 per vijf jaar, waarvan je zelf de inzet bepaalt.

Dit is wat je gaat doen

Als Senior Business Analist vorm jij de tactische brug tussen de business en de IT. Dit doe je zowel bij projecten die voortkomen uit het portfoliomanagement en voorbereid zijn door de informatiemanagers als bij complexe wijzigingen waarbij functioneel beheer extra ondersteuning nodig heeft.

Binnen projecten ben jij o.a. verantwoordelijk voor de PSA, het programma van eisen en zorgt ervoor dat je de wensen van de organisatie begrijpt en deze tot in detail worden uitgewerkt. Voor complexe wijzigingsvraagstukken lever jij gevraagd en ongevraagd input aan functioneel beheerders en proces specialisten. De werkzaamheden omvatten zowel proces- en systeemanalyse, workshops voor het achterhalen van doelstellingen en requirements, als het ophalen van adviezen op de diverse expertisegebieden met de focus op data. Hierbij werk je nauw samen met verschillende stakeholders uit de organisatie en stem je continu de vraagstukken af met onze enterprise architect, informatiemanagers, functioneel beheer en onze proces specialisten.

Dit zijn o.a. jouw taken:

  • je neemt deel in IV-projecten en zorgt voor een goede uitvraag en vastlegging van de vraag.