Teamleider Kwekerij – Werk Talent – Schiedam

Over de functie Als Teamleider ga je aan de slag op onze teeltlocatie in Maasdijk, waar jij een breed scala aan verantwoordelijkheden hebt. Wij zijn op zoek naar iemand die stressbestendig en proactief is en om kan gaan met deze verantwoordelijkheden. Daarnaast is het een functie met veel inspraak, wij staan altijd open voor verbetering en zien graag dat je daarin meedenkt.Jij pakt als Teamleider de aansturing van je medewerkers op je; je gaat sollicitatiegesprekken voeren, nieuwe medewerkers inwerken, iedereen aansturen (medewerkers en scholieren) en je hebt tussentijds momenten om de voortgang te bespreken. De jaarlijkse functionerings- en beoordelingsgesprekken behoren ook tot jouw taken, maar ook de verzuimgesprekken. Jij kent dus je medewerkers en weet wat er speelt. Tevens kan jij ze op een juiste manier coachen met je communicatieve vaardigheden om alles uit jouw team te halen. Jij wordt ook verantwoordelijk voor de planning, de wekelijkse en periodieke personeels- en arbeidsplanning en de achteraf bijbehorende urenregistratie van de medewerkers.Jouw werktijden zijn van 07.00 tot 16.00 uur. Wanneer het druk is, is het mogelijk dat de uren kunnen afwijken en dat je op zaterdag komt te werken. Wij zorgen hierin wel voor roulatie en compensatie met een andere dag in de werkweek.
Wat wij bieden Je komt terecht in een ambitieus bedrijf waar wij het volgende bieden:Fulltime job met vast werkMarktconforme arbeidsvoorwaardenQua salaris kan je tussen de €2150 – €2950 bruto per maand verwachtenKorte communicatielijnen en een open cultuurGoede balans tussen werk en privéVerder hebben wij een enthousiast team met hart voor de zaak.
Wat wij vragen Naast enige ervaring in een productie omgeving verwachten wij het volgende van jou: Mbo werk-, en denkniveau Fulltime beschikbaar Beheerst goede communicatieve en sociale vaardigheden (meerdere nationaliteiten) Je bent energiek en in bezit van een flexibel, zelfstandig en organiserend vermogen Je bezit de zogenaamde helicopterview waardoor je overkoepelend knelpunten kan vinden en deze zelf oplost Algemene computerbeheersing zoals MS Word en Excel
Over het bedrijf Het bedrijf is gespecialiseerd in het kweken en verpakken van de smaakvolle trostomaten. Op 3 teeltvestigingen in ’s-Gravenzande (in de buurt van Den Haag en Delft) worden de trostomaten jaarrond geteeld. Ze behoren tot de grotere kwekerijen. Mede door smaak, kwaliteit en flexibiliteit wordt geleverd aan een breed scala van exporteurs, Retail- en groothandelaren.

Klik hier om te solliciteren