Technisch Servicedeskmedewerker – Flexibility Groep – Schiedam

“In deze Technische Helpdesk functie ben jij het aanspreek punt voor klanten met technische problemen en -vraagstukken. Je staat de klanten te woord, stelt de juiste vragen en biedt een goede service. Mede dankzij jou worden de technische problemen vlekkeloos opgelost en kun jij de klanten helpen met hun technische vraagstukken doordat jij meedenkt over de mogelijkheden die onze producten kunnen bieden.”Jouw toekomste werkgever is een innovatief bedrijf, wat beschikt over de meest duurzame productielijn ter wereld. Ze staan voor kwaliteitsproducten die zorgen voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat en ontwikkelen, produceren en verkopen duurzame en innovatieve verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en thermosstaatoplossingen.De Technische Helpdesk is onderdeel van de afdeling Service. Afhankelijk van jouw technische kennis krijg je een, voor op jou op maat gemaakt, ontwikkelprogramma en takenpakket. Zo krijg je de kans om te groeien in jouw functie.Een greep uit jouw werkzaamheden:Je beantwoordt de vragen van klanten met betrekking tot de verschillende productengroepen (warmtepompen, tapwater, ventilatie en regeltechniek). Deze worden door jou zowel schriftelijk als telefonisch beantwoordt.

 • Je analyseert de storingen en geeft technisch advies aan klanten.
 • Daar waar nodig leg je de gegevens vast die voortkomen uit de binnengekomen gesprekken en doorgegeven storingen.
 • Je beoordeeld de serviceopdrachten en bereidt deze voor; je zorgt voor de juiste materialen en onderdelen.
 • Daar waar nodig werk je samen met de afdeling Servie en Innovatie om tot een juiste serviceafhandeling te komen.
 • Je denkt mee over de procesoptimalisatie van de Technische Helpdesk en afdeling Service.
 • Wat zoeken wij?We zijn op zoek naar een servicemedewerker met gedegen technische kennis. En dat in combinatie met service- en klantgerichtheid; je moet het leuk vinden om mensen te helpen.Je houdt ervan om in een professionele, maar gezellige en informele werkomgeving te werken. Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren vragen wij van jou:

 • Ervaring als (service) monteur en/of servicedeskmedewerker
 • Kennis van techniek
 • MBO werk-en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Wat bieden wij jou!

 • Een marktconform salaris + een 13e
 • Maar liefst 34 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden in overleg met jouw team
 • Een vitaliteitsbudget
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden
 • Enthousiast geworden over deze leuke job? Solliciteer direct of mail je cv naar . Voor vragen kan je ons ook bellen op het telefoonnummer 06-18167396. Wij kijken uit naar jouw reactie!

  Klik hier om te sollciteren