Junior Front-End Developer -solliciteer nu – Coolblue – Schiedam

Je maakt een vliegende start van je carrière bij Coolblue, door meteen mee te werken in een team.Hoe word ik Junior Front-End Developer bij Coolblue?Als junior Front-End developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een van de development teams. Omdat je jezelf graag nog verder wilt ontwikkelen, kijk je veel met je collega’s mee en volg je verschillende trainingen. Maar in de sprints pak je ook je eigen stories op, om meteen Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken.“Ook junior developer worden bij Coolblue? Else de Boer legt je uit hoe je dat doet.”Dit vind je leuk om te doenDirect impact hebben op Coolblue door meteen je steentje bij te dragen aan een van de development teamsMeteen het verschil kunnen maken, door vanaf dag één je mening te geven en te sparren over de manier van werkenDeelnemen aan de daily stand-up, waarin je een plan maakt voor de komende dagControleren van wijzigingen door het controleren van tests en logsDeelnemen aan trainingen en jezelf te blijven ontwikkelen om iedere dag een beetje beter te wordenHier herken jij jezelf inJe hebt minimaal een technische bachelor afgerond, bij voorkeur informatica of computer scienceJe hebt een sterke motivatie om je te blijven ontwikkelen in de wereld van software ontwikkelingJe gelooft in continu lerenJe wilt je verder ontwikkelen in het werken met Front-End DevelopmentDit zoek je verder in een baanGeldMet meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek kun je elke dag een beetje beter wordenKorting op alle spullen die we verkopenOngekend goede werksfeer. Met versbereide happen, maandelijkse borrels, legendarische Coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomtReiskostenvergoeding en pensioenregelingEen kantoor waar je foto’s van wilt maken op een toplocatie. Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten lopenEen platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baasEen baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van de Benelux

Klik hier om te solliciteren

Junior Front-End Developer -solliciteer nu – Coolblue – Schiedam

Je maakt een vliegende start van je carrière bij Coolblue, door meteen mee te werken in een team.Hoe word ik Junior Front-End Developer bij Coolblue?Als junior Front-End developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een van de development teams. Omdat je jezelf graag nog verder wilt ontwikkelen, kijk je veel met je collega’s mee en volg je verschillende trainingen. Maar in de sprints pak je ook je eigen stories op, om meteen Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken.“Ook junior developer worden bij Coolblue? Else de Boer legt je uit hoe je dat doet.”Dit vind je leuk om te doenDirect impact hebben op Coolblue door meteen je steentje bij te dragen aan een van de development teamsMeteen het verschil kunnen maken, door vanaf dag één je mening te geven en te sparren over de manier van werkenDeelnemen aan de daily stand-up, waarin je een plan maakt voor de komende dagControleren van wijzigingen door het controleren van tests en logsDeelnemen aan trainingen en jezelf te blijven ontwikkelen om iedere dag een beetje beter te wordenHier herken jij jezelf inJe hebt minimaal een technische bachelor afgerond, bij voorkeur informatica of computer scienceJe hebt een sterke motivatie om je te blijven ontwikkelen in de wereld van software ontwikkelingJe gelooft in continu lerenJe wilt je verder ontwikkelen in het werken met Front-End DevelopmentDit zoek je verder in een baanGeldMet meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek kun je elke dag een beetje beter wordenKorting op alle spullen die we verkopenOngekend goede werksfeer. Met versbereide happen, maandelijkse borrels, legendarische Coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomtReiskostenvergoeding en pensioenregelingEen kantoor waar je foto’s van wilt maken op een toplocatie. Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten lopenEen platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baasEen baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van de Benelux

Klik hier om te solliciteren