Orderpicker – Luba – Schiedam

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke baan als orderpicker? Dan hebben we per direct een hele leuke baan voor je in Schiedam. In deze fulltime baan help jij de horeca, kantines en ziekenhuizen door het klaarzetten van de juiste orders. Dit doe je in een mooi team, met mooi materiaal en bij een gezellige werkgever. 

Je maakt de orders van verschillende bedrijven uit het magazijn, de koeling en de diepvries verzendklaar. Via een voicepicking-systeem krijg je diverse orders door. Vervolgens ga jij met je rolcontainers naar de juiste stelling en pak je het aantal producten dat wordt gevraagd. Je herhaalt de order zodat de computer de producten uit het systeem kan boeken. Zodra jij je order klaar hebt, breng je deze naar de hal met uitgaande goederen zodat jouw collega’s het klaar kunnen zetten voor de chauffeurs. En dan snel weer door naar de volgende order!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert alle producten aan de horecabranche. Dit bedrijf werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland. Zij hebben een internationaal assortiment dat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten. De standplaats van deze vacature is Schiedam. Je komt te werken in een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is.

Vaardigheden

Functie eisen

 • Je hebt ervaring als orderpicker (ervaring met het voicepicking-systeem is een pre)
 • Je hebt ervaring met werken in een magazijn
 • Je hebt ervaring met het werken via een procedure
 • Je bent fysiek sterk in verband met de zwaarte van het werk
 • Je bent fulltime beschikbaar
Ervaring

1 tot 3 jaar

Over de werkgever

Wat wij bieden

Wat wij bieden

 • Bij goed functioneren kun je na de uitzendperiode een contract bij dit bedrijf krijgen
 • Het bruto uurloon bedraagt €12,06 voor 23 jaar
 • Reiskostenvergoeding
 • Je komt te werken in een prettige werkomgeving waar je gewaardeerd wordt als mens
 • Je ontvangt een koude- of vriestoeslag per uur

Hoe je solliciteertSnel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Klik hier om te solliciteren

Orderpicker – Luba – Schiedam

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke baan als orderpicker? Dan hebben we per direct een hele leuke baan voor je in Schiedam. In deze fulltime baan help jij de horeca, kantines en ziekenhuizen door het klaarzetten van de juiste orders. Dit doe je in een mooi team, met mooi materiaal en bij een gezellige werkgever. 

Je maakt de orders van verschillende bedrijven uit het magazijn, de koeling en de diepvries verzendklaar. Via een voicepicking-systeem krijg je diverse orders door. Vervolgens ga jij met je rolcontainers naar de juiste stelling en pak je het aantal producten dat wordt gevraagd. Je herhaalt de order zodat de computer de producten uit het systeem kan boeken. Zodra jij je order klaar hebt, breng je deze naar de hal met uitgaande goederen zodat jouw collega’s het klaar kunnen zetten voor de chauffeurs. En dan snel weer door naar de volgende order!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert alle producten aan de horecabranche. Dit bedrijf werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland. Zij hebben een internationaal assortiment dat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten. De standplaats van deze vacature is Schiedam. Je komt te werken in een dynamische organisatie waarin groei en ontwikkeling mogelijk is.

Vaardigheden

Functie eisen

 • Je hebt ervaring als orderpicker (ervaring met het voicepicking-systeem is een pre)
 • Je hebt ervaring met werken in een magazijn
 • Je hebt ervaring met het werken via een procedure
 • Je bent fysiek sterk in verband met de zwaarte van het werk
 • Je bent fulltime beschikbaar
Ervaring

1 tot 3 jaar

Over de werkgever

Wat wij bieden

Wat wij bieden

 • Bij goed functioneren kun je na de uitzendperiode een contract bij dit bedrijf krijgen
 • Het bruto uurloon bedraagt €12,06 voor 23 jaar
 • Reiskostenvergoeding
 • Je komt te werken in een prettige werkomgeving waar je gewaardeerd wordt als mens
 • Je ontvangt een koude- of vriestoeslag per uur

Hoe je solliciteertSnel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging. Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Klik hier om te solliciteren