Senior Google Cloud Engineer -solliciteer nu – Coolblue – Schiedam

Als Google Cloud Engineer til je Coolblue’s cloud platform naar een hoger niveau door ervoor te zorgen dat het makkelijk te gebruiken en onderhouden is, terwijl je ook nieuwe services bouwt.Hoe word ik Google Cloud Engineer bij Coolblue?Omdat jij alles weet van deployment pipelines, zal je deze gaan onderhouden en verbeteren zodat onze developers hun applicaties soepel en betrouwbaar kunnen releasen. Daarnaast maak jij het makkelijk voor development teams om ‘’infrastructure as code’’ voor onze GCP cloud omgeving te creëren. Automatiseren is iets waar je over droomt, daarom zal jij terugkerende taken automatiseren, zodat het werk van jou en de developers makkelijker wordt. Ook Google Cloud Engineer worden bij Coolblue? Funda legt graag uit hoe je dat doet.Dit vind je leuk om te doenSamenwerken met je teamleden om door middel van Deployment Manager ervoor te zorgen dat onze Google Cloud omgeving volledig vanuit code geprovisioned wordtEen plan maken met je team voor de komende 24 uur!Werken in een agile team, werken aan innovatie oplossingen voor de IT-infrastructuur van CoolblueBrainstormen en verfijnen van user stories die het Cloud Platform en de Developer Experience zullen verbeterenHet verbeteren van de automatisering rondom onze CI/CD pipelinesHier herken jij jezelf inJe hebt ervaring met Google Cloud Platform, je krijgt bonuspunten als je gecertificeerd bentJe hebt een programmeer achtergrond die je in staat stelt de DevOps mentaliteit te omhelzenJe automatiseert ‘’alles’’, van bootstrap tot backupJe bent goed met Windows, maar bent ook bereid om met Linux, aan de slag te gaanJe hebt ervaring met configuration management tools zoals Terraform, Ansible, Chef, en PuppetJe kent scripting en hebt development ervaring in Python, Ruby, Javascript of gewoon oude BashContinuous Integration en Continuous Deployment zijn jou niet onbekendJe gelooft in configuratiebeheer – als het niet wordt beheerd, is het niet echtDit zoek jij verder in een baanVast salaris, epische (digitale) feesten, collega’s waar je blij van wordt, sportevenementen en meer!Ongekend goede werksfeer. Met collega’s waar je blij van wordt, (digitale) epische feesten, pubquizzen en andere teamactiviteitenMet meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek kun je elke dag een beetje beter wordenKorting op alle spullen die we verkopen25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomtReiskostenvergoeding en pensioenregelingEen kantoor waar je foto’s van wilt maken op een toplocatie. Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten lopenOp dit moment werken we thuis wanneer dit mogelijk is. Natuurlijk zorgen we dat je thuis een top werkplek hebt. Inclusief bureaustoel, laptop en blauwe slingersEen platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baasRuimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werktEen baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van de Benelux

Klik hier om te solliciteren

Senior Google Cloud Engineer -solliciteer nu – Coolblue – Schiedam

Als Google Cloud Engineer til je Coolblue’s cloud platform naar een hoger niveau door ervoor te zorgen dat het makkelijk te gebruiken en onderhouden is, terwijl je ook nieuwe services bouwt.Hoe word ik Google Cloud Engineer bij Coolblue?Omdat jij alles weet van deployment pipelines, zal je deze gaan onderhouden en verbeteren zodat onze developers hun applicaties soepel en betrouwbaar kunnen releasen. Daarnaast maak jij het makkelijk voor development teams om ‘’infrastructure as code’’ voor onze GCP cloud omgeving te creëren. Automatiseren is iets waar je over droomt, daarom zal jij terugkerende taken automatiseren, zodat het werk van jou en de developers makkelijker wordt. Ook Google Cloud Engineer worden bij Coolblue? Funda legt graag uit hoe je dat doet.Dit vind je leuk om te doenSamenwerken met je teamleden om door middel van Deployment Manager ervoor te zorgen dat onze Google Cloud omgeving volledig vanuit code geprovisioned wordtEen plan maken met je team voor de komende 24 uur!Werken in een agile team, werken aan innovatie oplossingen voor de IT-infrastructuur van CoolblueBrainstormen en verfijnen van user stories die het Cloud Platform en de Developer Experience zullen verbeterenHet verbeteren van de automatisering rondom onze CI/CD pipelinesHier herken jij jezelf inJe hebt ervaring met Google Cloud Platform, je krijgt bonuspunten als je gecertificeerd bentJe hebt een programmeer achtergrond die je in staat stelt de DevOps mentaliteit te omhelzenJe automatiseert ‘’alles’’, van bootstrap tot backupJe bent goed met Windows, maar bent ook bereid om met Linux, aan de slag te gaanJe hebt ervaring met configuration management tools zoals Terraform, Ansible, Chef, en PuppetJe kent scripting en hebt development ervaring in Python, Ruby, Javascript of gewoon oude BashContinuous Integration en Continuous Deployment zijn jou niet onbekendJe gelooft in configuratiebeheer – als het niet wordt beheerd, is het niet echtDit zoek jij verder in een baanVast salaris, epische (digitale) feesten, collega’s waar je blij van wordt, sportevenementen en meer!Ongekend goede werksfeer. Met collega’s waar je blij van wordt, (digitale) epische feesten, pubquizzen en andere teamactiviteitenMet meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek kun je elke dag een beetje beter wordenKorting op alle spullen die we verkopen25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomtReiskostenvergoeding en pensioenregelingEen kantoor waar je foto’s van wilt maken op een toplocatie. Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten lopenOp dit moment werken we thuis wanneer dit mogelijk is. Natuurlijk zorgen we dat je thuis een top werkplek hebt. Inclusief bureaustoel, laptop en blauwe slingersEen platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baasRuimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werktEen baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van de Benelux

Klik hier om te solliciteren