Twee leden raad van commissarissen Woonplus Schiedam (via Whyz Executive Search) – Schiedam – Woonplus Schiedam – Schiedam

Twee leden raad van commissarissen Woonplus Schiedam

Profiel: financiën & control/voorzitter auditcommissie 

Profiel: vastgoedontwikkeling en -beheer 

Woonplus Schiedam is dé woningcorporatie van Schiedam met zo’n 12.000 eenheden. Whyz Executive Search zoekt voor de raad van commissarissen van Woonplus Schiedam twee leden die zich herkennen in onderstaand profiel:

– Je hebt bestuurlijk ervaring.

– Je voert graag een open dialoog en stelt je op als een actieve sparringpartner: je herkent ook de ‘softe signalen’ van je collega’s.

– Je bent wereldwijs en hebt een maatschappelijke antenne.

– Je draagt bij aan de verscheidenheid in het team: je past goed in een informeel, samenwerkingsgericht team en hebt humor. Je bent beschouwend en nauwgezet. Je hecht zowel waarde aan het proces als aan de uitkomst. En: ‘dwars denken’ mag! Je verwondert je en hebt de durf een ander geluid te brengen.

– Je hebt een visie op transformatie: welke economische en maatschappelijke ontwikkelingen zijn van belang voor de toekomstbestendigheid van woningcorporaties?

Voor het profiel financiën & control/voorzitter auditcommissie vragen wij daarnaast:

– Je bent een expert op gebied van financiën, hebt ruime kennis van risicomanagement en begrip van bedrijfsvoering in de breedste zin van het woord.

– Bij voorkeur heb je een goed inzicht in en visie op (het gebruik van) data en digitalisering.

Voor het profiel vastgoedontwikkeling en -beheer vragen wij daarnaast:

– Je bent een expert op gebied van gebieds- en vastgoedontwikkeling in de breedste zin van het woord.

– Je hebt inzicht in de woon en leefbehoeftes van verschillende doelgroepen en een visie op de ontwikkeling van deze behoeftes.

– Je legt de verbinding tussen gebieds- en vastgoedontwikkeling en onderwerpen als zorg/welzijn, leefbaarheid en demografische ontwikkeling.

– Bij voorkeur heb je een goed inzicht in en visie op (het gebruik van) data en digitalisering.

De uitgebreide profielen van deze vacatures zijn te vinden via onderstaande links:

Profiel financiën & control/voorzitter auditcommissie : https://www.whyz.nl/vacatures/lidrvc-woonplusschiedam-financienencontrol/

Profiel vastgoedontwikkeling en –beheer: https://www.whyz.nl/vacatures/lidrvc-woonplusschiedam-vastgoedontwikkelingenbeheer/

Klik hier om te solliciteren