Communicatie – Actief Werkt! Uitzendbureau – Schiedam

JobID=6.0.08

Heb jij een vlotte pen, spreek jij vloeiend Engels en heb je een brede blik op het marketing en communicatie-vak? Lees dan snel verder!

Wij zoeken voor het communicatieteam van onze opdrachtgever een enthousiaste allround communicatiemedewerker voor 32 tot 40 uur in de week.

In deze centrale rol binnen het bedrijf haal je mooie verhalen op uit de hele organisatie en vertaalt deze naar online content om campagnes vorm te geven voor specifieke doelgroepen. Je schrijft (nieuws)berichten voor mailings, de websites, nieuwsbrieven, social media, etc. Je redigeert teksten van en voor anderen. Je maakt praktische communicatieplannen en zorgtvoor de uitvoering daarvan. Ook het regelen van evenementen hoort bij deze functie, evenals contacten met de vakpers. Al met al voer je activiteiten uit op het terrein van de interne, externe en marketingcommunicatie. Je opereert hierbij op tactisch en operationeel gebied waarbij groei naar strategie ook mogelijk is.Arbeidsvoorwaarden

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan direct via de button. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen via 010-281 50 55 of een whatsapp bericht sturen via: 06-83177014. Mailen kan natuurlijk ook naar [email protected]

Vaardigheden

•Je hebt minimaal een HBO-opleiding op het gebied van communicatie of aanverwant.
•Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een internationaal opererende technische B2B omgeving.
•Je hebt affiniteit en ervaring met vraagstukken op het gebied van marketing, externe- en interne communicatie.
•Je bent redactioneel sterk, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, en beheerst de Engelse taal uitstekend.
•Online uitdagingen ga je met jouw kennis van SEA, SEO en social media graag aan.
•Je bent hands-on en gewend om zelf initiatieven te nemen in teamverband.
•Je pakt zaken snel en proactief op en zorgt voor concrete resultaten
•Je stapt gemakkelijk op mensen af en je bent benaderbaar.

Lees hier meer