Constructeur machines / gereedschappen – Connetix Nederland – Schiedam

JobID=7.0.07

Heb je al ervaring als Tekenaar-Constructeur en benje momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging bij eenmachinebouwer. Solliciteer dan nu voor deze vacature!OrganisatieOnze klant is een machinebouwer voor devoedingsmiddelenindustrie. Zij zijn continu bezig met innovatie,duurzaamheid en efficiënte ontwerpen creëren. Voor de afdelingMechanical Engineering zoeken zij een Constructeur met ervaring.Belangrijk vinden zij dat technische kennis en systeemkennisup-to-date is en daar investeren zij dan ook graag in. Dit hechtebedrijf heeft een open, informele en gezellige cultuur waarbinnenje kunt doorgroeien en je je verder kunt ontwikkelen.Afdeling enwerksfeerBen je een spontaan en enthousiast persoon, dan ga jijhier zeker je weg vinden! Twee keer per jaar worden er evenementengeorganiseerd door de organisatie. Een winter- en een zomerversie.Dit gaat er soms competitief aan toe maar zo leer je ook al jecollega’s goed kennen. Kortom het is een dynamisch bedrijf en dewerksfeer binnen dit bedrijf is heel goed en dat maakt het prettigom bij deze organisatie tewerken.

Functiebeschrijving
Jekomt terecht op de afdeling Mechanical Engineering, waar allecollega’s zorgen voor het uitwerken en doorrekenen van de verkochtetoevoer-, doseer en sorteersystemen voor devoedingsmiddelenindustrie. Samen met hen draag je zorg voor degehele mechatronische uitwerking van een deelsysteem. Wat ga jepreciesdoen?

 • ontwerpen -je gaat diverse systemen ontwerpen in 3D inSolidworks;
 • het zelfstandig of in teamverbanduitdenken en uitwerken van reeds verkochte klantspecifiekesystemen;
 • het controleren van intern of externuitbesteed engineeringswerk;
 • bespreken vanonduidelijkheden en verbeteringsmogelijkheden met montagemedewerkers;
 • verrichten van een systeemanalyseom de verschillende oplossingsmogelijkheden teonderzoeken;
 • samenwerken: je bespreekt devoortgang en resultaten met de ProjectEngineer.

Functie-eisen
Functie-eisen

 • eenafgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronicahebt;
 • ervaring met AutoCad of Solidworks (ofeen ander tekenprogramma) hebt;
 • affiniteit metde machinebouw of maakindustrie hebt;
 • minimaal3 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie enbranche;
 • je goed kunt uitdrukken in zowelNederlands alsEngels;

Profiel

 • oplossingsgericht
 • assertief
 • klantgericht
 • analytisch

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden,niet geheel onbelangrijk. Binnen deze functie mag jij rekenenop:

 • een aantrekkelijk salaris tussende € – € per maand afhankelijk van ervaring enniveau;
 • reiskostenvergoeding voor het woon-werkverkeer;
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen -genoeg om af en toe even op teladen;
 • pensioenopbouw, misschien nog ver wegmaar belangrijk voor later;
 • ruime opleiding- enontwikkelingsmogelijkheden om een carrière op tebouwen.

Ben je enthousiast geworden over defunctie Tekenaar-Constructeur / Mechanical Engineer / DesignEngineer en pas jij in dit plaatje? Dan ontvangen we graag je CV enmotivatie! Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dancontact met mij op door te bellen naar of te WhatsAppennaar

Lees hier meer…