Ontwerper machines / gereedschappen – Connetix Nederland – Schiedam

JobID=10.0.07

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie alsMechanical Engineer en heb jij een Werktuigbouwkundige achtergrond?Dan hebben wij een leuke uitdagende functie voor jou!Organisatie
Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijfbinnen de machinebouw. Ze ontwerpen en maken klantspecifiekeproductielijnen voor zowel nationale als internationaleopdrachtgevers. Doordat er met klantspecifieke productielijnenwordt gewerkt is ieder project maatwerk en staat het garant vooreen nieuwe uitdaging. De organisatie zit in de lift en om dezereden zijn ze op zoek naar versterking voor deEngineering.
Werk omgeving
Voor de afdelingMechanical Engineering zoeken zij een Mechanical Engineer.Belangrijk vinden zij dat technische kennis en systeemkennisup-to-date is en daar investeren zij dan ook graag in. Dit hechtebedrijf heeft een open, informele en gezellige cultuur waarbinnenje kunt doorgroeien en je je verder kunt ontwikkelen. Ben je eenleergierig en enthousiast persoon, dan ga jij hier zeker je wegvinden!

Functiebeschrijving
Inde functie van Mechanical Engineer ben je werkzaam in eenmultidisciplinair team waarin jij de mechanische werkzaamheden opje neemt. In deze functie verricht je de volgende werkzaamheden:

 • ontwerpen en uitwerken van machines en/ ofonderdelen;
 • berekenen van machines en/ ofonderdelen;
 • documentatie bijhouden;
 • bijwonen teammeetings;
 • werken middels klantspecificaties;
 • aanpassen/verbeteren van bestaandesystemen.

Kortom, een functie met veelafwisseling en uitdaging! Het is tevens ook een functie waarbij ervoldoende doorgroei mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld in de richtingvan Project Engineer, Sales Engineer of Sr.Engineer.

Functie-eisen
Nahet behalen van je HBO diploma ben je waarschijnlijk druk op zoeknaar een mooie uitdaging die goed op je behaalde diploma aansluit.De functie Mechanical Engineer sluit goed aan op de opleidingWerktuigbouwkunde. Om in aanmerking te komen voor de functieMechanical Engineer vragen wij het volgende vanje:

 • een afgeronde HBO opleiding richtingWerktuigbouwkunde of Mechatronica;
 • ervaring ineen gelijkwaardige positie zoals Mechanical Design Engineer, DesignEngineer. CAD Engineer of Tekenaar/Constructeur is een pré;
 • kennis en ervaring met 2D/3D systemen(voorkeur AutoCAD en SolidWorks);
 • ervaring metmachinebouw is een Pré;
 • een analytische,oplossingsgerichte en klantgerichtehouding.

Omdat het voorkomt dat je met eenklant of collega moet overleggen een project, dien je communicatiefvaardig te zijn en een goede beheersing te hebben van deNederlandse en Engelse taal, zowel in woord als ingeschrift.

Arbeidsvoorwaarden
Naasteen uitdagende en leuke baan is het ook van belang dat er goedearbeidsvoorwaarden worden gesteld. Dat vinden wij en onzeopdrachtgever ook. Voor deze mooie functie kun je rekenen opuitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • een goed salaris wat groeit aan de hand vanjouw persoonlijke groei;
 • uitzicht op een vastdienstverband;
 • reiskostenvergoeding;
 • pensioenregeling;
 • vakantiedagen;
 • opleidingsmogelijkheden;
 • doorgroeimogelijkheden.

Spreekt deze vacatureje aan en wil je meer informatie hebben over de functie enorganisatie? Of ben je misschien naar een soortgelijke vacatureopzoek dichter bij jou in de regio? Neem dan gerust contact met mijop zodat ik je hierover meer kan vertellen! Ik ben te bereikenvia:Telefoon:
Mobiel:
E-mail: src=”;t=100&cid=CONN-NL&vid= ” height=”1″width=”1″>

Lees hier meer…