Operator A – PCS – Schiedam

JobID=1.0.08

Functieomschrijving

Jij bent samen met jouw team eindverantwoordelijk voor een optimale productie in de fabrieken. Om dit klusje succesvol te klaren ben jij in staat om de installaties zelfstandig te starten en stoppen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het nastreven van de veiligheids- en kwaliteitsnormen. Voorkom gevaar en risico’s door rapportages te maken en regelmatig controles uit te voeren. Eventuele storingen kan je zelf verhelpen en potentiële afwijkingen zal je snel signaleren. Schroom niet om verbeteringen voor te leggen bij jouw shiftleader. Voor deze operator functie zoeken wij dan ook iemand die assertief is en communicatief goed uit de voeten kan. Tijdens de afwezigheid van het personeel in het lab weet jij de controle metingen zelfstandig uit te voeren. Jij hebt dus de kennis om monsters te analyseren en tests uit te voeren wanneer dat nodig is.

Wij bieden jou

  • Marktconform salaris (afhankelijk van opleiding en ervaring)
  • Uitdagende functie in 2-ploegendienst
  • Flexibele organisatie
  • Kans om door te groeien
  • Eventuele bonusregeling

Wie zoeken wij?

  • In het bezit van een Operator A diploma
  • Relevante werkervaring binnen de chemische procesindustrie
  • Ervaring met technische installaties
  • Fysiek sterk (in deze functie werk zowel binnen als buiten ongeacht de weersomstandigheden daarbij is de kans groot dat je veel fysieke inspanning moet leveren)

Lees hier meer…