Operator dagdienst – Pro Industry – Schiedam

Wil jij een dikke boterham verdienen én ook nog eens elke ochtend met je familie genieten van die welverdiende boterham? Dan is deze baan in de dagdienst waar jij naar op zoek bent! Elke dag begeven miljarden mensen zich van A naar B via diverse vervoersmiddelen. Of dit nu per auto, per schip of per vliegtuig, deze vervoersmiddelen moeten uiteraard machinaal soepel lopen. De producten die jij hier maakt zorgen er voor dat deze miljarden mensen veilig van A naar B komen. Daarnaast biedt dit bedrijf ook nog eens de mogelijheid om diverse opleidingen en cursussen te volgen, denk hier aan een procesoperator A. Lijkt jou dit nu een uitdagende functie en denk jij deze grote verantwoordelijkheid aan te kunnen? Lees dan snel verder!

Om te zorgen dat al die mensen veilig van A naar B kunnen is het jou verantwoordelijkheid om een kwalitatief goed product af te leveren. Als operator in de chemie zijn er een hoop werkzaamheden én deelprocessen die je zal uitvoeren om dit product te maken:

• Werken volgens recepturen;
• Verladen van tankwagens;
• Bedienen van de afvulinstallatie;
• Verrichten van heftruckwerkzaamheden;
• Veilig en secuur kunnen werken;

Vereisten:

Je dient het volgende te hebben wil je in aanmerking komen voor deze functie:
• Je hebt mbo werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde opleiding hierin);
• Je hebt ervaring met afvulinstallaties;
• Je zit vol enthousiasme om aan de slag te gaan;
• Bij voorkeur heb je ervaring binnen de chemie.

Arbeidsvoorwaarden
Je zult het volgende vanuit ons ontvagen:
• Een mooi marktconform salaris dat op kan lopen tot de €2.800,-;
• Reiskosten zul je vergoed krijgen;
• Je zult werkzaam zijn in de dagdienst;
• Een mooie werkervaring als machine operator in de chemie voor op je cv!
Zou jij in aanmerking willen komen voor deze functie? Reageer dan nu en we zullen contact met je opnemen!

Klik hier om te solliciteren