Senior C# developer -solliciteer nu – Coolblue – Schiedam

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken.Hoe word ik C# Developer bij Coolblue?Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# developer worden bij Coolblue? Jonne legt je uit hoe je dat doet.Dit vind je leuk om te doenWerken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of Dynamo/CosmosProblemen oplossen met de best practices en principles die we omarmd hebben, zoals TDD/BDD, SOLID en design patternCoachen van jouw medior collega’sHet geven van sprint demo’sPull requests maken in de GitHub-repository van applicatiesWerken in GIT (Github) en testen draaien in TeamcityHier herken jij jezelf inJe hebt meer dan 5 jaar ervaring als C#-ontwikkelaarJe hebt ervaring met software-architectuur en het bouwen van .NET-applicatiesJe hebt ervaring met Web API of MVC in .NET CoreJe voelt je als een vis in het water wanneer je met Scrum/Agile werktErvaring hebben met Front-end development (React), JavaScript, HTML5 en CSS is een préAutomatiseren en implementeren van herhalende taken in een CI/CD-systeemDit zoek jij verder in een baanVast salaris, epische (digitale) feesten, collega’s waar je blij van wordt, sportevenementen en meer!Met meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek kun je elke dag een beetje beter wordenKorting op alle spullen die we verkopenOngekend goede werksfeer. Met collega’s waar je blij van wordt, (digitale) epische feesten, pubquizzen en andere teamactiviteiten25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomtEen kantoor waar je foto’s van wilt maken op een toplocatie. Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten lopenReiskostenvergoeding en pensioenregelingEen platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baasOp dit moment werken we thuis wanneer dit mogelijk is. Natuurlijk zorgen we dat je thuis een top werkplek hebt. Inclusief bureaustoel, laptop en blauwe slingers

Lees hier meer