Service Engineer E&I – VNOM – Schiedam

JobID=1.0.18

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar uitdaging en ben jij niet gebonden aan het vaste land? Als internationaal service engineer E&I heb jij een van de meest diverse banen en is geen enkel project hetzelfde. Je pleegt onderhoud aan verschillende installaties on- en offshore. Dit betekent dat je op zijn tijd met een helikopter richting een boorplatform zal vliegen om daar aan je klus te beginnen! Met je passie voor techniek maak je bij deze klus toch wel de meest excentrieke situaties mee en je zal daardoor ontzettend snel groeien in kennis en ervaring. Om je werk correct uit te voeren krijg je een telefoon en laptop van de zaak een de mogelijkheid tot het rijden van een lease-auto . Het is een functie waar je spreekwoordelijk aan het roer staat en geen dag is hetzelfde maar hoe ziet een dag Als Service Engineer E&I binnen internationale vaarwateren eruit zijn?

 • Je zal per helikopter naar de juiste locatie worden gebracht;
 • Je gaat op boorplatforms aan de slag met het onderhouden en repareren van de installaties;
 • Opsporen van storingen en deze verhelpen;
 • Het verrichten van bepaalde inspecties aan de huidige staat en deze beoordelen op huidige status;
 • Behouden van goed contact tussen klant en leidinggevenden;
 • Zelfstandig beslissingen nemen in een dynamische omgeving met als prioriteit je eigen veiligheid.

Wat heb je nodig?

Iedereen heeft een persoonlijk budget voor ontwikkeling en je krijgt de mogelijkheden diverse certificaten te behalen want we hechten veel waarde aan jouw persoonlijke- en professionele groei. Maar er staan wel wat eisen tegenover. Waar moet jij aan voldoen om als service engineer E&I aan de slag te gaan binnen deze uitdagende internationale omgeving ?;

 • Je hebt minimaal een afgerond Niveau 3 diploma richting elektro- of instrumentatietechniek of richting allround operationele technieken;
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat;
 • Je hebt een hoog veiligheidsbewustzijn gezien de dynamische omgeving;
 • Naast Nederlands kan jij je verstaanbaar maken in het Engels;
 • Ervaring binnen de industrie of scheepsbouw is een pre.

Voldoe je aan deze eisen dan is dit de job voor jou!

Je krijgt:

Er zijn veel goede doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie en je komt te werken in een stimulerende werkomgeving waar collegialiteit en een goede werksfeer voorop staan. Maar wat kunnen wij jou nog meer bieden?;

 • Een salaris tussen de €2400,- en de €3800,- euro bruto per maand dit is dus exclusief toeslagen!;
 • De mogelijkheid om direct vast in dienst te komen;
 • Een goede pensioenvergoeding;
 • Een dekkende reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid een flinke bonus te verdienen;
 • Al je gemaakte onkosten worden vergoed;
 • Een goede voorziening op het vlak van ziektekosten.

Lees hier meer…