Stage Digital Design -solliciteer nu – Coolblue – Schiedam

Samen met je team maak je de vetste banners voor het Sales Marketing team van Coolblue.Hoe word ik Digital Design Stagiair bij Coolblue?Krijg je veel energie van het designen van banners en ben jij op zoek naar een vette stageplek bij één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van de Benelux? Lees dan snel verder. Wieke leg je uit hoe je Digital Design stagiair wordt bij Coolblue.Dit vind je leuk om te doenMeedenken over hoe onze eigen Coolblue banners nog toffer, beter en mooier kunnen wordenVerbeteren van de huidige banners, op diverse social media kanalen, zoals Instagram en FacebookBedenken van nieuwe design mogelijkheden voor ons Sales kanaalRondje digitaal highfiven als blijkt dat jouw banners goede resultaten opleverenSamen met je team de afdeling Digital Design runnen. Inclusief veel digitale vrijmibo’s, overleg, brainstormsessies, obstakels pareren en successen vierenHier herken jij jezelf inMinimaal een relevante Multimedia Design opleiding (mbo / hbo)Geboren designer en je hebt ervaring met Adobe Photoshop & After EffectsBeschikt over een eigen design portfolioAffiniteit met social mediaLeergierig en accuraat, waardoor je niet vaak betrapt bent op slordigheidsfoutjesVanaf februari fulltime beschikbaar voor minimaal 5 maanden voor een meewerkstage. Eerder mag altijd!Dit zoek jij verder in een baanStagevergoedingKorting op alle spullen die we verkopenOngekend goede werksfeer. Maandelijkse digitale borrels, legendarische digitale Coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdelingEen kantoor waar je foto’s van wilt maken op een toplocatie. Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten lopen, maar voor nu werken we allemaal thuis

Klik hier om te solliciteren