Technisch Medewerker – Fource – Schiedam

JobID=2.0.1

Wil jij als monteur meer met je auto technische kennis en onze klanten adviseren over welke auto-onderdelen zij nodig hebben? Dan spreken we je graag over de functie van Technisch Medewerker bij Fource in Schiedam!Wat ga je doen?Als Technisch Medewerker bij Fource ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant over product technische vragen en zorg jij ervoor dat de klant een optimale service krijgt. Met een ultiem klantgerichte instelling en inhoudelijke auto technische kennis beantwoord je de vragen van de klant over ons assortiment, het monteren van onze producten, storingen en garanties. Jij weet de vraag van de klant op juiste waarde te schatten en bedient onze klanten zodanig dat de klant het juiste product bij ons besteld. Ga jij een stapje verder voor de klant?Tijdens een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met het:• adviseren van onze klanten over onze producten en dienstverlening;• adviseren van onze klanten bij passingsproblemen of storingen;• verwerken en controleren van orders;• afwikkelen van garantie aanvragen;• aanmaken van documentatie suggesties.Wie is onze ideale Technisch Medeweker?Voor deze functie van Technisch Medewerker zijn we op zoek naar een klantgerichte en communicatief vaardige collega. Weet jij met je auto technische kennis hoe onderdelen op een juiste manier vervangen dienen te worden en kan jij een diagnose stellen van mechanische- of elektronische- systemen van een auto? En weet jij dit op een juiste manier te vertalen naar de klant? Herken jij jezelf daarnaast in onderstaande kenmerken? Solliciteer dan direct!• minimaal een opleiding tot 1ste monteur;• minimaal 5 jaar werkervaring met het sleutelen aan auto’s;• ervaring met klantcontact is een pré;• goede basisbeheersing van Excel.Wat mag je van ons verwachten?De afdeling Technische Binnendienst is onderdeel van Fource, onze werkmaatschappij voor Sales binnen de Fource B.V.. Fource is marktleider in de after-market in de auto-onderdelenbranche binnen de Benelux en onderdeel van LKQ, de grootste distributeur in Europa. We zijn dan ook niet voor niks uitgeroepen tot Automotive Company of the Year 2018! En onze ambitie gaat verder!Bij ons vind je:• Grote diversiteit aan vraagstukken. Het ene moment ben je bezig met vragen over garanties van auto-onderdelen en het andere moment geef je advies over de auto-onderdelen en help je de klant met het maken van de juiste keuzes uit ons ruime assortiment;• Een grote organisatie en tegelijkertijd een open en informele werksfeer met persoonlijke aandacht voor elkaar en korte lijnen binnen de organisatie;• Een salaris dat past bij de zwaarte van jouw functie, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een prima pensioenregeling, korting op diverse verzekeringen en bedrijfsfitness.• Een organisatie die investeert in je persoonlijke ontwikkeling en technische trainingen.Meer informatie & solliciterenEnthousiast geworden over deze baan? Stuur ons dan je cv en motivatie via de button 'Solliciteer'. Eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Ramon de Pauw (Manager Commerciële Binnendienst) via telefoonnummer 010-4469650.

Lees hier meer…