Verzorgende IG ZZP – HappyNurse – Schiedam

JobID=5.0.27

Over de functie

Voor meerdere opdrachtgevers in de omgeving van Leiden zijn we per direct op zoek naar een verzorgende IG op ZZP basis in de ouderenzorg.  

Als verzorgende IG lever je verzorging en psychosociale begeleiding. Je ondersteunt bij het uitvoeren van ADL werkzaamheden en verricht verpleegtechnische handelingen. In deze functie kom je dicht bij de cliënt en zijn of haar familie. Jouw uitgangspunt is altijd het ondersteunen en stimuleren van het zelfmanagement van de cliënt en zijn of haar omgeving. Jouw doel is om het functioneren te behouden of te verbeteren door de beste zorg te geven. 

Ligt jouw hart bij deze doelgroep en zit zorgen in jouw bloed? Dan kom ik graag met jou in contact!

Over het bedrijf

HappyNurse is een landelijke thuiszorginstelling en uitzendbureau in de zorg, met meerdere vestigingen door heel Nederland. Wij geloven dat het beter kan en moet want een Happy Nurse, betekent een Happy Patiënt! HappyNurse Leiden staat voor persoonlijk contact. Daarnaast krijg je bij ons de vrijheid om te kiezen op welke locatie je wil werken, welke diensten je wil werken en op welke dagen je dat wil gaan doen!

  • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG niveau 3;
  • Verklaring omtrent gedrag, deze kunnen wij voor je aanvragen.
  • Een uitstekend tarief in overleg;
  • Losse diensten of een langere opdracht;
  • Leuke borrels en uitjes met andere Happy Nurses.

Lees hier meer…