Vrachtwagenchauffeur horeca distributie – Olympia – Schiedam

JobID=1.0.1

Wil jij graag in contact staan met een klant en vind je het heerlijk om onderweg te zijn?
Als vrachtwagenchauffeur bij onze opdrachtgever werk je regionaal. Jij zorgt ervoor dat het eten en drinken tot in de keukens van chefs in de horeca terecht komt. Bij deze werkzaamheden kom je op allerlei verschillende plekken, van knusse restaurants tot de kantine van een sportclub. Jij zorgt voor een glimlach bij onze klanten door de producten die zij online hebben besteld te bezorgen.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je start de dag bij het distributiecentrum in Schiedam. Hier laad je bestellingen in de vrachtwagen.
Klopt alles? Dan ben je klaar om te vertrekken naar de eerste klant op jouw route. Deze klant kent je goed, omdat jij het vaste gezicht van onze opdrachtgever in de regio bent. Hij is dan ook blij om je weer te zien. Je neemt de tijd om de bestelling uit te laden en om te kijken of er andere zaken zijn waarmee je kunt helpen. Is de levering in orde? Dan laat je een blije klant achter en ga je door naar het volgende adres. Aan het eind van de dag lever je de vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum. Het is van belang dat je de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift goed beheerst, omdat je veel contact met klanten gaat hebben. Daarnaast is het een pre als je kleine reparaties aan de vrachtwagen zelf kunt oplossen. Daarnaast is het van belang dat jij;
• in het bezit bent van een rijbewijs C met code 95, met daarbij ongeveer één jaar rijervaring;
• met eigen vervoer in Schiedam kunt komen;
• een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en betrouwbaar bent;
• het prima vindt om op zaterdag te werken (volgens rooster).
Een afwisselende fulltime functie voor 36 uur, binnen een organisatie die volop in beweging is. Je werkt met goed materiaal en de beste vrachtwagens, zodat jij jouw werk goed kunt uitvoeren. Daarnaast zijn er een hoop chauffeurs met ervaring en kennis waar jij veel van kunt leren.

Daarnaast mag jij het volgende verwachten

  • een salaris conform de FSGIL-cao tussen de €11,- en €12,78 per uur;
  • een team met fijne collega chauffeurs die jou letterlijk en figuurlijk graag op weg helpen;
  • een goede werk- privébalans waarbij je altijd op tijd thuis bent;
  • een tijdelijk dienstverband bij Olympia met kans om bij goed functioneren op vast contract te komen bij de opdrachtgever

Lees hier meer…