Commercieel directeur – Itho Daalderop – Schiedam

JobID=5.0.07

Wat breng jij mee Een afgeronde hbo+ opleiding(commerciële bouw/ Klimaattechniek). Minimaal 5 jaar ervaring inhet aansturen en ontwikkelen van een salesorganisatie, zowel deprocessen als de mensen.  Een aantoonbaar trackrecord op hetgebied van commercie en (verander)management.   Bij onskan je rekenen op Een veelzijdige managementpositie in een bedrijfmet een sterke marktpositie en een innovatief karakter.  Eenrol die veel werkruimte en vrijheid biedt met daarnaast eenmarktconform arbeidsvoorwaardenpakket. ‘’Een ondernemende enenergieke verbinder’’ Om onze groei verder vorm te geven zijn wijop zoek naar een energieke Commercieel Directeur Itho DaalderopNederland die verbindt, medewerkers uitdaagt en motiveert. Jij bentproactief, pragmatisch en competitief. Een goede luisteraar eninspirerend voorbeeld die de koers gaat uitzetten voor de toekomst.Aangenaam, Climate For life!  Jouw speelveld  Desalesorganisatie van Itho Daalderop Nederland wordt gevormd doorruim 20 betrokken medewerkers en opereert in de marktsegmenten:Nieuwbouw, Renovatie, Installateur & Groothandel. Wij bedienendeze marktsegmenten met een specifiek product- en dienstenpakket enzijn onderscheidend in de zakelijke markt. De salesorganisatie isvolop in ontwikkeling van een productsalesorganisatie naar eenprojectsalesorganisatie. De organisatie anticipeert daarmee op demarktontwikkelingen en wijzigingen in de interne organisatie. Desalesorganisatie is onderverdeeld in 4 regioteams, aangestuurd dooreen regiomanager. Daarnaast bestaat het team uit een CommercieelManager en een Manager Groothandel. Je werkzaamheden vinden plaatsvanuit onze locatie in Schiedam en waar nodig op locatie. In dezepositie rapporteer je aan de Directeur Itho Daalderop Nederland.Hoe jij van toegevoegde waarde gaat zijn?  Met jouw visie enleiderschap stimuleer je de salesorganisatie verder te ontwikkelenen draag je eraan bij dat we klaar zijn en blijven voor detoekomst.  Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van decommerciële resultaten en de stuwende kracht achter hetstrategisch-commerciële proces. Binnen de dynamiek van de marktwaarin we acteren, verwachten wij van jou dat je duidelijk richtinggeeft. Motiveren, coachen en ontwikkelen van de salesteams en hetvoorzitten van het commercieel overleg, waarbij je ooksalesprocessen ontwikkelt, verbetert en daarop stuurt. Je bentscherp op de huidige en toekomstige markt- en klantontwikkelingenen in staat om deze in te zetten om onze marktpositie verder teoptimaliseren. Je bent in staat om klant- en projectgerichtesamenwerking integraal binnen de organisatie te versterken, zowelin processen als in cultuur/beleving. Je geeft sturing aan hetverder uitbouwen van bestaande en nieuwe proposities en beslistover de keuzes die hierin gemaakt moeten worden. Om dit te doen,ken je de markt goed en heb je een visie op de toekomst. Je bentcommercieel actief bij onze key-accounts. Proactief rapporteren vansales gerelateerde managementinformatie. Stap jij aan boord? Hetenige wat je hoeft te doen is de volgende stap te zetten.  Wilje eerst wat meer informatie? Ma… Originele vacature is te vindenop StepStone.nl – Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind jedroombaan! https://bit.ly/2KRdz1g Vind gelijkaardige jobs,informatie over werkgevers en carrièretips opStepStone.nl!

Lees hier meer…