Communicatie – Actief Werkt! Uitzendbureau – Schiedam

JobID=2.0.08

Heb jij een vlotte pen, spreek jij vloeiend Engels en heb je een brede blik op het marketing en communicatie-vak? Lees dan snel verder!

Wij zoeken voor het communicatieteam van onze opdrachtgever een enthousiaste allround communicatiemedewerker voor 32 tot 40 uur in de week.

In deze centrale rol binnen het bedrijf haal je mooie verhalen op uit de hele organisatie en vertaalt deze naar online content om campagnes vorm te geven voor specifieke doelgroepen. Je schrijft (nieuws)berichten voor mailings, de websites, nieuwsbrieven, social media, etc. Je redigeert teksten van en voor anderen. Je maakt praktische communicatieplannen en zorgtvoor de uitvoering daarvan. Ook het regelen van evenementen hoort bij deze functie, evenals contacten met de vakpers. Al met al voer je activiteiten uit op het terrein van de interne, externe en marketingcommunicatie. Je opereert hierbij op tactisch en operationeel gebied waarbij groei naar strategie ook mogelijk is.

Lees hier meer…