Ervaren allround communicatiemedewerker – Tempo-Team – Schiedam

In deze allround communicatie functie ben jij op veel vlakken actief. Online. Intern. Social Media. Evenementen. Je haalt de mooiste verhalen op binnen het bedrijf. En vertaalt deze naar prachtige content. Een flexiblel in te delen functie voor 32 tot 40 uur per week. Je krijgt eerst een detachering via Tempo-Team. En als het goed bevalt? Ligt er een contract klaar!

Wat bieden wij jou

 • € 3000,00 per maand
 • Contract van Hatenboer na detachering
 • Doorgroeien binnen het bedrijf
 • Koploper in het water
 • Afwisselende functie in een leuk team

Wie ben jij

Jij hebt al ervaring opgebouwd als communicatie medewerker. Het liefst een jaar of vijf. Jij bent op zoek naar een nieuwe stap in jouw loopbaan. Op zoek naar een baan waarin je verder kunt groeien. Je draait jouw handen niet om voor een divers takenpakket. Jij hebt Social-Mediaskills en schrijft stukken voor de website. Je praat makkelijk en communiceert helder.

 • Je hebt minimaal een HBO-opleiding, richting communicatie
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een internationaal bedrijf (technisch bedrijf is een pré)
 • Je beheerst de Engelse taal uitstekend

Wat ga je doen

Jij bent het centrum van de aandacht. Je staat dichtbij de medewerkers en weet hun verhalen mooi op te schrijven. Handig! Campagnes maken. Wat houdt de mensen van Hatenboer bezig? Dat vertel jij!. Maar er is veel meer! Jij weet precies jouw doelgroepen te bereiken. Via mailings, de website, nieuwsbrieven en social media. Teksten schrijven zit in jouw vingers. Dat doe je van en voor anderen. Je maakt plannen en voert deze uit. Ook het regelen van evenementen hoort bij deze functie. Je staat in nauw contact met de vakpers. Je bent bezig op tactisch en operationeel vlak. En kunt doorgroeien naar naar strategisch gebied. Een échte allround marketing- en communicatie functie dus!

 • Teksten schrijven
 • Evenementen organiseren
 • Social Media beheren
 • Tactisch en operationeel meedenken
 • Campagnes bedenken en uitwerken

Waar ga je werken

Water. Daar draait het om bij Hatenboer. Een internationaal bedrijf in Schiedam. Met vestigingen in Singapore, Dubai en Houston. Zij staan garant voor oplossingen, diensten en producten op het gebied van water en de behandeling ervan. En daar zijn zij trots op!

 • Sociaal betrokken
 • Internationaal bedrijf
 • Moderne techniek

Het is tijd voor de volgende stap in jouw loopbaan. En je bent meteen verliefd op deze vacature. Dat snappen wij! Klik gelijk op de button ‘Solliciteren’. Dan bellen wij jou heel snel op . En gaan we samen kijken of er een match made in water is!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Klik hier om te solliciteren