Facilitair medewerker – Randstad – Schiedam

JobID=2.0.13

Op kantoor of in het ziekenhuis. Overal kunnen medewerkers genieten van een kop koffie, thee of Cup-a-soup. De apparaten die dit verzorgen moeten alleen wel onderhouden worden. Hier kun jij bij helpen. Word facilitair medewerker bij Jacobs Douwe Egberts in Den Haag.

wat bieden wij jou

  • Een tijdelijke baan van 22 Februari tot 1 Oktober
  • Een basissalaris van € 11,68 bruto per uur
  • Een baan bij het bekendste koffiemerk in Nederland

wie ben jij

  • Je woont in Den Haag of de directe omgeving;
  • Je beschikt over eigen auto om mee op pad te gaan;
  • Je hebt ervaring in de dienstverlenende branche;
  • Je spreekt goed Nederlands;
  • Je moet in staat zijn om een VOG aan te vragen.

wat ga je doen

Als facilitair medewerker ben je verantwoordelijk voor de verzorging van het koffiezetapparaat bij alle Douwe Egberts koffiepunten in het kantoor. Je start je dag door bij de klant op locatie je servicewagentje te vullen met alle benodigdheden zoals koffiebonen, theezakjes en Cup-a-Soup.

Vervolgens ga je alle koffiepunten langs om de automaten schoon te maken en alle benodigdheden weer aan te vullen. Als je merkt dat je voorraad slinkt, dan plaats je een bestelling die je bij je volgende bezoek direct netjes opruimt. Zie je dat er een storing is, dan probeer je deze zelf op te lossen. Als dit niet lukt, dan neem je contact op met een storingsmonteur om deze te melden.

Je werkt op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 15:00 uur.

waar ga je werken

Je gaat werken bij Jacobs Douwe Egberts, het bekendste koffiemerk van Nederland! Jacob Douwe Egberts is een bedrijf dat al honderden jaren bestaat. Je gaat dan ook deel uitmaken van het bekendste koffiemerk. Als je bij dit bedrijf gaat werken zul je bijdrage aan iedereen zijn dagelijkse kopje koffie. Jij zorgt er ook voor dat de kwaliteit hoog blijft.

Ben jij de nieuwe facilitair medewerker van Douwe Egberts in Den Haag? Wees er dan snel bij en solliciteer direct. Heb je een vraag? Bel, mail of app ons via de onderstaande contactgegevens.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…