IAM System Developer -solliciteer nu – Coolblue – Schiedam

Je zorgt ervoor dat nu en in de toekomst alle Coolblue’ers veilig en snel toegang krijgen tot de juist systemen.Hoe word ik IAM Developer bij Coolblue?Met je Powershell skills automatiseer je handmatig werk. Zo kunnen onze collega’s gemakkelijk op interne & externe systemen inloggen. Met de Adaxes workflows zorg je ervoor dat de support afdeling de juiste tools heeft om de eindgebruikers opweg te helpen of een self-service oplossing aanbieden zodat de eindgebruikers dat zelf kunnen regelen. Ook Identity & access developer worden? Jonne legt uit hoe je dat doet.Dit vind je leuk om te doenSamenwerken met je teamleden en er voor zorgen dat de Coolblue medewerkers in interne systemen gemakkelijk kunnen inloggenWerken in een agile team, waarin je werkt aan innovatie oplossingen voor de IT-infrastructuur van CoolblueBrainstormen en verfijnen van user stories die het de eindgebruiker zo gemakkelijk mogelijk makenHet verbeteren van de automatisering rondom onze CI/CD pipelinesCreating pull requests in the application GitHub repoHet schrijven van Powershell code om onze processen te automatiserenHier herken jij jezelf inJe hebt minimaal een Mbo 4 opleiding afgerond in bijvoorbeeld de richting van ICT-BeheerderJe hebt twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functieScripten in powershell heeft voor jou geen geheimen meerJe hebt ervaring met Active Directory, je krijgt bonuspunten als je gecertificeerd bentJe hebt een programmeer achtergrond die je in staat stelt de DevOps mentaliteit te omhelzenJe bent goed met Windows server 2012R2 of hogerErvaring met Adaxes is een preJe kent scripting en hebt development ervaring in PowershellContinuous Integration en Continuous Deployment zijn jou niet onbekendJe hebt ervaring met REST API, SAML, ADFS, Azure AD, Google WorkspaceDit zoek jij verder in een baanGeld25 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomtMet meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek kun je elke dag een beetje beter wordenKorting op alle spullen die we verkopenOngekend goede werksfeer. Met collega’s waar je blij van wordt, (digitale) epische feesten, pubquizzen en andere teamactiviteitenEen kantoor waar je foto’s van wilt maken op een toplocatie. Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent. Oké, het is 2 minuten lopenReiskostenvergoeding en pensioenregelingEen platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baasOp dit moment werken we thuis wanneer dit mogelijk is. Natuurlijk zorgen we dat je thuis een top werkplek hebt. Inclusief bureaustoel, laptop en blauwe slingersEen baan bij één van de snelst groeiende bedrijven van de Benelux

Klik hier om te solliciteren