Inkoper – Logisch i.o.v. Delùsh Fragrances – Schiedam

JobID=5.0.07

De hele inkoop keten inrichten, beheren en verderprofessionaliseren bij een sterk groeiend cosmeticabedrijf. Is datwaar jij blij van wordt? En heb je als senior inkoper eenstrategische focus welke gericht is op het inkopen van primairecosmeticaproducten? Lees dan snel verder, want deze inkoopmanagement vacature ruikt naar meer!   Voor onze opdrachtgeverDelùsh Fragrances te Schiedam, welke stevige groeiplannen in 2021heeft, zijn wij op zoek naar een enthousiaste   Senior Buyer -cosmetics & interior fragrance   Als senior inkoper kunjij in deze functie echt het verschil maken door het volledigeinkoopproces onder beheer te nemen. Jouw expertise richt je nietalleen op het sourcen naar nieuwe strategische leveranciers eninkopen van unieke verpakkingen, maar ook op het artikel- enassortimentsbeheer, masterdata en voorraadmanagement. Structurerenis voor jou de basis. Je bent scherp op file management en documentcontrol. Je functioneert in deze positie als spil in de organisatieen je werkt hier nauw samen met sales, warehouse, productie,productontwikkeling en marketing.   Wat betekent dit in depraktijk als Purchaser? Je draagt zorg voor de efficiënte eneffectieve inrichting van de inkoopfunctie Inkoop van grondstoffen,(primaire) verpakkings- en verbruiksartikelen Het aangaan enonderhouden van leveranciersrelaties Initiëren en managen vannieuwe product implementaties Reclamaties indienen bijtoeleveranciers Communicatie met warehouse over binnenkomendegoederen Voorbereiding en inkoop uitbesteed werk  Artikel-,Artikelgroep- en assortimentsbeheer File management, documentcontrol en quality control Aanmaken leveranciers en nieuwe inkoopen verkoop… Originele vacature is te vinden op StepStone.nl –Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan!https://bit.ly/2KRdz1g Vind gelijkaardige jobs, informatie overwerkgevers en carrièretips op StepStone.nl!

Lees hier meer…