Leider kinderopvang – Joof Media – Schiedam

JobID=6.0.07

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibelaan de slag als BSO/KDV Pedagogisch Medewerker in Schiedam en regioRotterdam-Rijnmond. Je kunt onder andere werken bij onzeopdrachtgevers op het gebied van Kinderopvang en Dreumesen. Alspedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepenkinderen in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO),naschoolse opvang (NSO) of peuterspeelzaal. Je zorgt alspedagogisch medewerker voor een huiselijke sfeer, waarin kinderenzich veilig voelen. Je houdt de ontwikkeling van de kinderen en degroep goed in de gaten, dus het is belangrijk om oplettend en alertte zijn. Als er problemen zijn, overleg je dat met je collega’s, deouders of een deskundige. Ook als ouders vragen hebben kunnen zebij jou terecht. Je organiseert activiteiten op het gebied vansport en bewegen, kunst en creativiteit. Deze activiteiten levereneen bijdrage aan de opvoeding van de kinderen en passen goed bijhun leeftijd. Op deze manier begeleid en stimuleer je kinderen inhun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Ook draag jezorg voor de inventaris van gemeenschappelijke en groepsruimten,waarbij je lichte huishoudelijke taken verricht. Ben je enthousiastgeworden om als BSO/KDV Pedagogisch Medewerker aan het werk te gaanin Schiedam e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen? Schrijf jezelfdan veilig online in!

Lees hier meer