Onderhoudsmonteur machines / installaties – Connetix Nederland – Schiedam

JobID=5.0.07

Ben jij opzoek naar een volgende stap in jouwtechnische carrière en liggen jouw interesses in de machinebouw?Heb je werkervaring als Project Engineer of zelfs als ervaring opeen serviceafdeling? Dan is deze functie jou op het lijfgeschreven! Solliciteer direct voor het bespreken van de functie enorganisatie. Organisatie
Vanuit een mooie productielocatiein de omgeving van Rotterdam ontwikkeld high-end machinelijnen tenbehoeve van de voedingsmiddelenindustrie. Dit doen zij al decennialang voor hun klanten wereldwijd. Wat de organisatie uniek maakt isdat ze het gehele productieproces in eigen beheer hebben. Van hetbinnen halen van projecten tot en met het ontwerpen, fabriceren enopleveren bij de klant. Ook verzorgen ze zowel de mechanische,elektrische en software engineering. Wil jij toekomstgarantiehebben binnen een groeiende organisatie? Dan is dit de perfecteplek zij hun medewerkers alle ruimte geven voor persoonlijkeontwikkeling.Afdeling- en werksfeer
Je komt als ProjectEngineer – Service te werken op de nieuwe serviceafdeling. Hierinkom je te werken in een klein team en sta je met zowel de klant alsde bijna gehele organisatie in contact. Hieronder worden als spareparts aanvragen gedaan en dien je adviezen te geven aan klanten. Erwordt hard gewerkt maar tussendoor is er ook zeker tijd voor eengrapje. Je staat dicht bij de werkplaats en andere afdelingwaardoor je makkelijk naar een andere afdeling kunt lopen. Innormale tijd zijn er ook voldoendevrijdagmiddagborrels!

Functiebeschrijving
AlsProject Engineer bekleed je een verantwoordelijke functie binnen deserviceafdeling. Wanneer een nieuwe machine geleverd is aan klant,komt er een tijd dat hier onderhoud aan gepleegd moet worden ofonderdelen vervangen moeten worden. Hier kom jij als ProjectEngineer – Service in beeld. Dit houdt in datje:

 • aanvragen van klanten in behandeling neemten een inventarisatie maakt;
 • uitzoekt welkeonderdelen de klant nodig heeft en deze besteld als ze nietvoorradig zijn;
 • een plan maakt over de montagevan de bestelde onderdelen door demonteurs;
 • offertes opstelt en servicecontractenopmaakt;
 • het logistieke proces monitort zodatde klant krijgt wat hij besteld heeft;
 • manualsopstelt voor de installatie van de spareparts.

Daarnaast zijn ze ook bezig met hetopzetten van een online trainingstool voor hun klanten. Met jouwtechnische inzicht zul je hier ook betrokken bij;

Functie-eisen
Functie-eisen
Omin aanmerking te komen voor deze rol, heb je al enige ervaringopgedaan als Project Engineer. Je weet hoe je moet schakelen tussenverschillende taken en kan goed met werkdruk omgaan. verder vraagtde organisatie voor deze rol het volgende:

 • eenafgeronde HBO Werktuigbouwkunde ofMechatronica;
 • enige ervaring op eenserviceafdeling is een pré;
 • ervaring binnen demachinebouw is een pré;
 • commercieelinzicht;
 • goede beheersing van de Nederlandse enEngelse taal;
 • communicatiefvaardig;

Jouw profiel
Zoals gezegd ishet in deze rol belangrijk dat je beschikt over commercieel inzichten communicatieve vaardigheden. Jij neemt namelijk aanvragen vanklanten in behandeling en zorgt er voor dat er aan de wensen van deklant voldaan wordt. Tevens moet je goed kunnen schakelen tussenverschillende afdeling en houd je gemakkelijk hetoverzicht.

Arbeidsvoorwaarden
Naasteen uitdagende en leuke baan is het ook van belang dat er goedearbeidsvoorwaarden worden gesteld. Dat vinden wij en onzeopdrachtgever ook. Voor deze mooie functie kun je rekenen opuitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden,zoals:

 • een goed salaris, passend bij jouwsituatie;
 • volledigereiskostenvergoeding;
 • pensioenregeling;
 • 27vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • 8,33 %vakantiegeld
 • opleidingsmogelijkheden;
 • doorgroeimogelijkheden.

Spreektdeze vacature je aan en wil je meer informatie hebben over defunctie en organisatie? Of ben je misschien naar een soortgelijkevacature opzoek dichter bij jou in de regio? Neem dan gerustcontact met mij op zodat ik je hierover meer kan vertellen! Ik bente bereiken via:Telefoon:
Mobiel:
E-mail: src=”;t=100&cid=CONN-NL&vid= ” height=”1″width=”1″>

Lees hier meer…