Onderhoudsmonteur machines / installaties – Connetix Nederland – Schiedam

JobID=2.0.07

Ben je toe aan een tweede stap in jouw carrière?Heb je al enige ervaring als Project Engineer of zelfs al ervaringop een serviceafdeling? Bekijk dan snel de vacature!OrganisatieVanuit ons mooie productielocatie in omgeving Schiedamontwikkelen wij high-end machinelijnen ten behoeve van devoedingsmiddelenindustrie. Dit doen wij al decennia lang en ditdoen wij voor klanten wereldwijd. Wat ons uniek maakt is dat wijhet gehele productieproces in eigen beheer hebben. Van het binnenhalen van een projecten tot en met het ontwerpen, fabriceren enopleveren bij de klant. Ook verzorgen wij zowel de mechanische,elektrische en software engineering. Wil jij toekomstgarantiehebben binnen een groeiende organisatie? Lees dan zekerverder!Afdeling- en werksfeerJe komt als Project Engineer – Serviceuiteraard te werken op onze nieuwe serviceafdeling. Hierin kom jete werken in een klein team waar het er soms hectisch aan toe gaat.Hieronder worden als spare parts aanvragen gedaan en dien jeadviezen te geven aan klanten. Er wordt hard gewerkt maartussendoor is er ook zeker tijd voor een grapje. Je staat dicht bijde werkplaats en andere afdeling waardoor je makkelijk naar eenandere afdeling kunt lopen. In normale tijd zijn er ook voldoendevrijdagmiddagborrels!

Functiebeschrijving
AlsProject Engineer bekleed je een verantwoordelijke functie binnen deserviceafdeling. Wanneer een nieuwe machine geleverd is aan klant,komt er een tijd dat hier onderhoud aan gepleegd moet worden ofonderdelen vervangen moeten worden. Hier kom jij als ProjectEngineer – Service in beeld. Dit houdt in datje:

 • aanvragen van klanten in behandeling neemten een inventarisatie maakt;
 • uitzoekt welkeonderdelen de klant nodig heeft en deze besteld als ze nietvoorradig zijn;
 • een plan maakt over de montagevan de bestelde onderdelen door demonteurs;
 • offertes opstelt en servicecontractenopmaakt;
 • het logistieke proces monitort zodatde klant krijgt wat hij besteld heeft;
 • manualsopstelt voor de installatie van de spareparts.

Functie-eisen
Functie-eisenOmin aanmerking te komen voor deze rol, heb je al enige ervaringopgedaan als Project Engineer. Je weet hoe je moet schakelen tussenverschillende taken en kan goed met werkdruk omgaan. Wij vragenvoor deze rol het volgende:

 • een afgeronde HBOWerktuigbouwkunde of Mechatronica;
 • enigeervaring op een serviceafdeling is eenpré;
 • ervaring binnen de machinebouw is eenpré;
 • commercieelinzicht;
 • goede beheersing van de Nederlandse enEngelse taal;
 • communicatiefvaardig;

Jouw profielZoals gezegd is het indeze rol belangrijk dat je beschikt over commercieel inzicht encommunicatieve vaardigheden. Jij neemt namelijk aanvragen vanklanten in behandeling en zorgt er voor dat er aan de wensen van deklant voldaan wordt. Tevens moet je goed kunnen schakelen tussenverschillende afdeling en houd je gemakkelijk hetoverzicht.

Arbeidsvoorwaarden
AlsProject Engineer – Service binnen onze organisatie ben je verzekerdvan uitdagend werk, goede arbeidsvoorwaarden en baangarantie voorde toekomst. Tevens bieden wij het volgende:

 • eenbruto maandsalaris van € tot € bruto permaand;
 • 27 vakantiedagen en 13ATV-dagen;
 • volledigereiskostenvergoeding;
 • 8,33%vakantiegeld;
 • gunstigepensioenregeling;
 • uitzicht op een vastdienstverband;
 • training on thejob.

Lees hier meer…