Ontwerper machines / gereedschappen – Connetix Nederland – Schiedam

JobID=4.0.07

Heb je al enige werkervaring en ben je op zoek naareen tweede stap in je carrière? Solliciteer dan nu voor de positievan Project Engineer bij een mooi machinebouw organisatie! Afdelingen werksfeerDit hechte bedrijf heeft een open, informele engezellige cultuur waarbinnen je kunt doorgroeien en je je verderkunt ontwikkelen en door kan groeien. Het pand is erg modern en hetkantoor zit aan de productiehal vast. Indien nodig stap je deproductie binnen om direct wat zaken af te stemmen. Dat maakt hetleuk, de producten die zijn tastbaar. Ben je een spontaan enenthousiast persoon, dan ga jij hier zeker je wegvinden!OrganisatieDe organisatie is een machinebouwer voor devoedingsmiddelenindustrie. Zij zijn continu bezig met innovatie,duurzaamheid en efficiënte ontwerpen creëren. Voor de afdelingMechanical Engineering zoeken zij een Project Engineer. Belangrijkvinden zij dat technische kennis en systeemkennis up-to-date is endaar investeren zij dan ook graagin.

Functiebeschrijving
Watga jij doen als Project Engineer?Je komt als ProjectEngineer terecht op de afdeling Mechanical Engineering. Dezeafdeling zorgt voor het uitwerken en doorrekenen van de verkochtesystemen/machines. Dit gebeurt in een professioneel team verdeeldover verschillende disciplines. Je bent als Project Engineer eenschakel tussen verschillende afdelingen en disciplines en zal jeverantwoordelijk zijn voor de realisatie van de werkzaamhedenbinnen gestelde specificaties, planning, budget en kwaliteitseisen.Je wordt vanaf de eerste risico-inventarisatie al actief betrokkenbij het ;Verder zal je te maken krijgen de volgendewerkzaamheden:

 • in afstemming met de ProjectManager stel je een planning op voor de afdeling MechanicalEngineering;
 • je bent betrokken bij de afnamesvan de installatie op de werkvloer;
 • je geeftsturing aan kwaliteit, doorlooptijd en engineeringsuren gedurendede looptijd van het project;
 • je controleertuitgevoerde werk;
 • je bespreekt de voortgang enverbeterpunten met de Project Manager, Lead Engineer enAfdelingshoofd.

Functie-eisen
Functie-eisen

 • jehebt een afgeronde HBO opleiding in de richting vanWerktuigbouwkunde/Mechanical Engineering ofMechatronica;
 • je hebt al enige ervaring in eenvergelijkbare functie (ben je starter wil ik je ook graaguitnodigen om te solliciteren);
 • ervaring in demachinebouw is een pré;
 • je hebt ervaring metSolidworks of een vergelijkbaar 3D Cadprogramma.

ProfielAllereerst heb je eenanalytische, oplossingsgerichte en een klantgerichte houding.Verder ben je communicatief vaardig en werk je gestructureerd. Jehebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Watwe nog meer belangrijk vinden is dat je projectmatig kan werken enhier ook plezier uit haalt. Verder zoeken we gewoon iemand metflink wat passie voor techniek in de breedste zin van hetwoord!

Arbeidsvoorwaarden
Inde functie biedt de organisatie veel ruimte voor eigen initiatievenen ondersteunen ze jou voor je persoonlijke ;Ze hebben aandachtvoor jouw ontwikkeling en er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Jekrijgt opleidingsmogelijkheden aangeboden om nog beter te worden.Het is een afwisselende functie voor 40 uur in de week. Deorganisatie is goed te bereiken met de auto, fiets of het ;Je kuntnatuurlijk ook rekenen op uitstekende primaire- en secundairearbeidsvoorwaarden:

 • een aantrekkelijk salaristussen de € – € (afhankelijk van ervaring enniveau)
 • reiskostenvergoeding voor het woon-werkverkeer;
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen -genoeg om af en toe even op teladen;
 • pensioenopbouw, misschien nog ver wegmaar belangrijk voor later;
 • ruime opleiding- enontwikkelingsmogelijkheden om een carrière op tebouwen.

Pas jij in dit plaatje? Dan ontvangenwe graag je CV en motivatie! Wil je meer informatie of heb jevragen, neem dan contact met mij op door te bellen naar of teWhatsAppen naar To be considered for this vacancy, a good commandof the Dutch language in speech and writing ismandatory.

Lees hier meer…