Parttime Lader losser – Olympia Uitzendbureau – Schiedam

JobID=4.0.07

Voor onze logistieke opdrachtgever zijn wij opzoek naar parttime lader/ lossers van postpakketten. Jij gaat je spierballen gebruiken! Bij onze klant ga jij, samen met jouw collega’s, zorgen dat de ladingen van de vrachtwagens en busjes op tijd geladen en gelost worden.Ben je een vroege vogel, kies dan voor de :Ochtenddienst van 04:00 tot 09:00 uurBen je liever ’s avonds aan het werk, kies dan voor de :Avonddienst van 17:00 tot 20:00 uurBeide diensten kunnen uitlopen i.v.m. extra werkJouw beloning :vanaf 18 jaar verdien je €11,40 bruto per uur Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererend bedrijf met één van de best bekende merknamen ter wereld. Als grootste koerierdienst ter wereld zijn ze tevens toonaangevend op het gebied van speciale transportservices en logistieke, financiële en e-commerceservices. Elke dag dragen we ons steentje bij aan de goederen-, geld- en informatiestromen in meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd. Eerdere ervaring in een loods, magazijn of logistiek is een pluspunt maar zeker niet vereist!Je houdt van aanpakkenJe spreekt de Nederlandse of Engelse taalJe hebt een uitstekende fysieke conditieJe wilt parttime werken Een uitstekend salaris Een gezellig team van collega’s Een baan die goed te combineren is met een studie of ander werkDoorgroeimogelijkhedenVast werkParttime baanWekelijkse uitbetaling

Lees hier meer…