verpleegkundige – Randstad – Schiedam

JobID=4.0.14

Waar worden jouw kwaliteiten als verpleegkundige het beste benut? Wij helpen je graag op weg met het vinden van dit antwoord

wat bieden wij jou

  • omgeving Den Haag
  • flexibel of vaste uren garantie
  • cursussen en opleidingsmogelijkheden
  • Vrijheid bepaal zelf waneer je werkt

wie ben jij

Heb jij een relevant diploma als verpleegkundige en wil jij graag werken in de zorg, dan begeleiden wij jou naar jouw droombaan. In alle sectoren hebben wij een passende vacature voor jou.

  • diploma min. mbo-V of HBO-V
  • BIG registratie is een vereiste voor deze vacature

wat ga je doen

In alle sectoren hebben wij een passende vacature voor jou. Werken in het ziekenhuis betekent met jouw team presteren op topsportniveau. Werken voor de gemeente betekent regelmatige werktijden. Werken voor Randstad betekent veel vrijheid. Werken in de gevangenis betekent uitdaging gegarandeerd. Werken in de ouderenzorg betekent werken met passie.
Laat ons weten waar jouw hart ligt of ga met ons in gesprek als je nog niet weet waar jouw hart ligt.

waar ga je werken

Vertel ons wat jij belangrijk vindt in een baan. Zoek jij de juiste balans tussen privé en werk? In welke sector wil jij graag werken? Werk jij liever flexibel of vast? Wil jij jezelf graag blijven ontwikkelen of heb jij al die ervaring al opgedaan en wil jij hiermee mensen verder helpen? Op basis van jouw wensen zoeken wij dé baan voor jou. Zodat jij straks met plezier naar je werk gaat.

Door te solliciteren meld jij jezelf aan als verpleegkundige. Vervolgens gaan wij graag met jou in gesprek om je verder te helpen aan jouw droombaan.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer…